![]() |
||
Syn boży
|
![]() Smuuuuutttttaaaaaaaaasssssss
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Cieniostwór
|
![]() To jest Smutas i będę go bronił do końca moich dni! Nikt nie będzie obrażać mego mentora!
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
|
![]() Smutas jest ok i ok. W ogóle jest mym mentorem(jak Prosiaq słusznie zauważył) oczywiście w tej dziedzinie co na free napisałem
![]() ![]() Naprawde świetnie mu w tym idzie ![]() ![]() ![]() Pozdro dla Bersekera... co sie do rymu zabiera ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RPG |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Czarny Goblin
|
![]() Smutas rozrywkowy gość, nie powiem. Z nim nie można się nudzić
![]() Dołączam się Prosiaqa i Cieniostworka! |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
WT
|
![]() Kiedy przyłączył się na forum był jak każdy inny n00b. Niczym się nie wyróżniał na samym początku. Później przyłączył się do ŚP i popełnił parę błędów, przez co zyskał sobie negatywną opinię, przynajmniej wśród niektórych osób z Podziemia. Później rzeczywiście zaczął wiele osiągać, gdyż organizował masę konkursów i w wielu był na podium. Jednak wielu, w tym mnie, nie spodobał się jego charakter.
Jego zasadniczą wadą jest chyba to, że nie ma obiektywnej oceny niektórych zdarzeń, przez co wykłóca się do końca z innymi. Mimo to jakoś daje się z nim żyć na forum ![]() Teraz przestał, ale dawniej zadręczał ludzi na SB swoimi rymami ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Tunak Pierwszy
|
![]() Dziwny ktoś, który twierdzi, że Cały świat go nienawidzi, nawet gdy wyciąga do niego rękę…
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Czarny Szermierz
|
![]() Smutas pojawił się na forum przede mną. Pamiętam , że , gdy ja byłem na poziomie chrząszcz :lol , on miał już rangę specjalną. Podziemie go raczej nie lubi;P Na starym forum ranga specjalna była czymś szczególnym. Teraz- szkoda gadać. 60 postów i ludzie rangi posiadają.
Lista wygranych w ŚP konkursów jest długa. Działa w GK , pomaga nowym, rymuje. Do ŚP raczej nie wróci. Lista trofeów też długa: na starym forum zainkasował 12 ostrzeżeń , a może i więcej. Odrabiał w 3 minuty. Fajne hobby - kolekcjonowanie ostów. Hehe. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Jaszczur
|
![]() Smutas to wymiatacz i jest spoko. Bynajmniej, ja go takim widzę. Smutas do boju
![]() ![]() ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Jaszczur
|
![]() Nieprzejednany wróg Podziemia.
Im więcej to dziadostwo na niego narzeka, tym bardziej zaczynam go cenić; wszak niechęć Podziemia dobrze o nim świadczy. Zdrowia. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
|
![]() Wydaje mi się, że nie lubiałem tego faceta od zawsze. Czemu? Salvecośtam to najlepszy powód. Poza tym kłótnie, spory i inne wynonimy niepotrzebnych przekrzykiwań.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Looks CAN kill.
|
![]() Szczerosc:
Notoryczny nabijacz, osoba inteligentna, wyrachowana i majaca wielkie mniemanie o sobie. Czlowiek ktory sie imo zachowuje nieodpowiednio do swego wieku. Chce byc traktowany specjalnie a specjalny nie jest. Gluchy na upomnienia itp etc. Kolektor niezliczonej ilosci ostow ktore wygasly i zapewne tych ktore znow dostanie za to samo xD a tak poza tym, to ma wiele zalet ktorymi sa...eee. pozdr. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
|
![]() Smutas, dziwny z niego człowiek. Przez spory czas miałem go za człowieka niesamowicie upierdliwego, czepiającego się wszystkiego co popadnie, upartego jak osioł i głuchego na wszelką krytykę.
W sumie... nie zmieniło się to ani trochę. Wciąż mam go za takiego, ale z biegiem czasu nabrałem do niego szacunku: Przyznałem sam przed sobą, że w tym szaleństwie jest metoda. Przestałem również uważać go za prostaka, prawda, momentami zaskakuje... prostotą, ale też nie raz zaskoczył mnie - tym razem, jak najbardziej pozytywnie - prezentowanym przez siebie wysokim poziomem (wciąż, co prawda, specyficznym), dyskusji. Wciąż jednak chciałbym, by niekiedy utrzymał język za zębami. Wyszłoby to nam obu na dobre. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |