![]() |
||
Xqwzts
|
![]() Pierwszy! :>
/Gratuluje! W nagrodę otrzymujesz +5 do respektu ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Looks CAN kill.
|
![]() Drugi xD Notka sponsorowana, oczekuje na mieszek ze zlotem
![]() /Gratulacje! Właśnie na twoje nowe konto na Kajmanach została przelana kwota 200 zł (Słownie: Dwieście złotych) - Webster 28-05-13, 16:05 Normalna notka! Geniuszu tego knura nie sposob opisac. Wlasciwie to Knura, przez duze K. Pamietam, gdy byl jeszcze malym swiniaczkiem i zaczynal dopiero swoje kroki jako moderator, a teraz prosze, rasowy swiniak globalny i bocian wsrod operatorow. Dobry kumpel i czlowiek. /Z tym człowiekiem to zaszalałeś ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Jaszczur
|
![]() Trzeci! To jeszcze nie najgorzej xD A teraz czekam na jakiś rewanż! (uprzedzam, zoofilem nie jestem
![]() /Taa... trzecie miejsce to jednak zawsze podium ![]() ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Black Swan
|
![]() Piąty. Heh.
/Chyba zacznę edytować treść shoutów, a nie tylko dopiski dodawać xD - Webster |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Kąsacz
|
![]() Drugi z tych, co lubi się schylać- nie tylko po mydełko. Lubi słowo zgoda (bo rymuje się z "loda"). Koledzy z nocnych klubów dali mu ksywę: Odkurzacz... Na prawdę, nie wiem dlaczego xD.
A tak poważnie- koleś ze Śląska. Co tu dużo mówić? Jest pozytywnie ![]() ![]() /Musimy się kiedyś spotkać i wypić po szklance soczku ![]() 13-01-10, 18:24 No, no, no. Rzeczywiście, mój wnuczek jest młotem... Eee... Modem . Jeszcze trochę i nasz demoniczny plan przejęcia władzy na forum będzie można wcielić w rzy... eee... w życie /Dziadkowi już nie polewajcie - Webster |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Czarny Goblin
|
![]() No to co Web? Zaczynamy sprzątać?
/Ależ oczywiście ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
|
![]() Webster - jeden z trzech hanysów Królestwa. Zasłużony obywatel Knurowa i mieszkaniec Województwa Śląskiego.
W zdrowiu żyj na noszej śląskiej ziemi. Niechaj kluski nasze i modra kapusty zawsze Ci smakują! Szczęść Boże! /I Ty też ;p - Webster 29.12.09 15:09 Taris Będe go nazywał "Wujaszek Dobry Soczek" Fajnie jest mieć forumowego wujka w przemyśle spożywczym /Spox - Webster 29.12.09 21:00 Taris Mój wujek. Najelpszy wujek z forumowych wujków /Gita na masę ;P - Webster |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Skazaniec
|
![]() Wreszcie został modem
![]() /Dziękuje Radosławie ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Golem
|
![]() Ja pierdole ... Został modem. Gratulacje oczywiście
![]() /Dziękuje za gratulacje ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Shaman
|
![]() Webski jest modem... Gratulację, za niedługo może będziesz miał zielony nick
![]() /Dziękuje i zdrowia życzę ![]() 29.12.09 15:00 Lemmin Mój Tata, brawo! xD /Mue he he ![]() 27-11-10, 17:04 Łebsteroooo. Napisz, kiedy będziesz miał mniejsze szynszyle, poćwiczymy w CS'a i zagramy kilka rundek, hę? ;-) /Spoko, nie ma problemu ziombel^^ - Webster |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Citizen Erased.
|
![]() A nie jestem fajna?
/W swoim mniemaniu pewnie i jesteś fajna ^^ - Webster 26-02-10, 20:07 Nie mogę uciec od wrażenia, że masz pojęcie o anarchii takie jak przeciętny Polak o uprawie ryżu. 'jeb_c system...' puste hasła, by przyciągnąć uwage. słabo, proszę ja Ciebie. /No cóż, nie zaprzeczę temu, bo takie założenie było - by przykuć uwagę. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Chrząszcz
|
![]() <wali głową w biurko widząc zielony nick>
/Teraz uważaj bo mam zamiar tutaj napisać coś hardcorowego. Gotowy? Ok? No to jedziemy: Uważaj, bo sobie krzywdę zrobisz^^ - Webster |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |