![]() |
||
Nindżomag
|
![]() Luźne jaja, koleś nie jest leszczem. Można pogadać
![]() /Masz u mnie jokera, jeśli wiesz o co chodzi ^.- - Webster |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
|
![]() Nie znam go za bardzo, ale wydaje się być miłym moderatorem.
![]() /Cieszę się bardzo że uważasz mnie za miłego moderatora^^ - Webster 18-03-10, 13:00 Moderator całkiem, całkiem. Polubiłem go więc trzymaj ^^. /Thx - Webster |
|
RPG |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Parias
|
![]() Chyba najporządniejszy z moderatorów ^^ Powodzenia w wychowywaniu nowych świnek.
/Póki co z tym wychowaniem mi nie wychodzi, ale... ale z biegiem lat cosik wyhoduje pewnie ;p - Webster 25-04-2010 Kup se kredę men ![]() /I love you too - Webster |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Polna Bestia
|
![]() Nie to że Cię nie lubię
![]() Byłeś w klasztorze, jesteś w królestwie... no poprostu brak szacunku, i przegrałeś pojedynek w trollu. Odkujesz się, pogadamy inaczej :P Dzięki i pozdro. /Hehe, może kiedyś drogi Wizjonerze, może kiedyś. - Webster |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Jaszczur
|
![]() Zastałeś.. ale dlaczego akurat Tomka?
![]() /Tak jakoś wyszło że Tomka tam wpisałem, ale to absolutny przypadek jest ofc^^ - Webster |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
|
![]() Ponieważ czuje w kościach zbliżający się koniec świata (Da-da-da-dum!), napisałem ci notkę Świnopasie
![]() /Słuchaj kości! Kości prawdę Ci powiedzą^^ - Webster |
|
RPG |
![]() |
![]() |
![]() |
||
|
![]() Zbierasz jeszcze notki ? :D
/Już nie, ale każda notka jest mile widziana^^ - Webster 05-12-10, 18:12 Ja chcę notkę od Łukasza! ^^ /As you wish - Webster |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Polna Bestia
|
![]() Gość z wyrytym kodem binarnym na czole. Uwielbia notki, potem jest zamienia za znaki 0 1
![]() ![]() ![]() /No ba! Przecież to naturalne że jestem słitaśny^^ - Webster |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Potentat Stringów
|
![]() Knurka dopadła choroba zwana "^^", cały czas ze wszystkiego się cieszy ^^ Hehe ^^
/Wakacje! Wolność! Praca! Czym mam się smucić? Trzeba być radośnym^^ - Webster 31.7.2010, 16:35 Dziś wpadł mi w łapska jego profil, więc zebrałem się i postanowiłem napisać mu notkę kolejną. Ogólnie uważam, że Xad czasem przejawia kobiecy instynkt. Jest sobie spokojna pogadanka, wchodzi Xad, rozmowa momentalnie zmienia się: "<Xadamoon> A Ja..." coś tam coś tam (jeszcze to "Ja" pisane z wielkiej, brrr!) i Xad w końcu wpada w monolog "A Ja to a Ja tamto" (raz była akcja, że zawołał swojego kumpla i się z nim zaprzyjaźniał... xD) no ale do czego zmierzam - wtedy właśnie Xad ukazuje ten instynkt. Trzeba się wysłuchać i się chłopok ucisza. Później czasem tylko wtargnie z tym swoim "A Ja" jak ktoś gada co lubi albo czego nie lubi (czyli ogólnie w temacie o gustach). Kobiety są takie same, jak dziewczyna przychodzi do dziewczyny to im wystarczy się wygadać i dobrze się czują. Dobra, tyle z moich dziwnych wywodów. 22-10-10, 10:55 Setka z okazji urodzin Pozwól, że obalę ją za Ciebie abstynencie /Dziękuje, dziękuje^^ - Webster Ahm, jeden z normalniejszych modów, nieskażony jeszcze =D /Emmm... no tak, a w poznaniu nie maja lodówek w sklepach i sprzedają ciepłą cole! - Webster |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Mr. Jones
|
![]() ILE ZAPŁACIŁES ZA GLOBALA PYTAM SIE KNURZE NO ODPOWIEC
/Nie wiedziałbyś nawet jak to wymówić to co Ci pisać będę ile dałem^^ - Webster |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
|
![]() WIELKI PAN ZUA /Jedyny, prawdziwy Pan zUa i jego prawa ręka, CreWs^^ - Webster 11-09-10, 19:40 Twój avek ... się rusza! O.o Taki opiekun... lepiej nie można trafić. Starka dla Ciebie Knurze. ![]() /Nooo... rusza się^^ Fajny c'nie? - Webster |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
|
![]() Mój kochany Xaduś :*
Najbardziej zUy, wpisał mnie na listę. Nie wiem czy to dobrze, czy źle, ale bardzo ciesze się :D Jestem prawie tak samo zUa jak on :* /Nie Ja Cię wpisałem, tylko CreWs^^ - Webster 12-02-11, 13:34 ![]() /Sweet^^ - Webster 02-08-12, 10:48 Wszystko po staremu. Przede wszystkim cały czas do przodu :D A co u Ciebie ? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |