![]() |
||
Polna Bestia
|
![]() Nowy, ale już chyba pewnie niedługo załapie osta, jak zwykle każdy nowy : )
Moja pierwsza notka - Dzięki ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Zwiadowca
|
![]() Pierwszy czeladnik, odkąd pamiętam, który jest ogarnięty i pisze normalne prace
![]() ![]() Hmm, jak to powiedzieć, aby nie urazić mego mistrza... Co zrobisz jak nic nie zrobisz... |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Jeden z wielu
|
![]() Gothic. Mój zią.
Kiedy idziemy na browca? Nie masz czasu? Co ty mówisz zią. Zawsze znajdzie się czas, co że trollujesz i spamujesz, zią. Czas jest rzeczą względną. Co, zią? Nie jesteś Gothic'iem321? Jesteś zdrajcą, zią. Qrewsko dobrym zdrajcą. Czysty Epikur ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
† † †
|
![]() Dobra user, na początku mi nie pasował ale potem zapoznałem się z nim na fb i mogę stwierdzić, że to wyjeqrwabisty ziomek
![]() Jej, ktoś lubi mangowca... |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Jeden z wielu
|
![]() Zmieniłem zdanie na temat tego zwyrodnialca. Niektórzy uważają go za kurwę bez honoru, lecz prawda jest inna. On ma po prostu nieźle nasrane pod kopułą :/. Dodatkowo kręci go dziecięca pedofilia i pod pseudonimem rużowy klulik przyciąga do siebie małe dzieci i... Dalej chyba łatwo się domyślić. Należy zachować przy nim ostrożność!
A uj, znaj łaskę Pana.... Niech zostanie |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
Jaszczur
|
![]() Twierdzisz, że mam dobry avatar. Cóż, dziękuję. Masz dobrą sygnę. xD
Szczerze nawet nie wiem z czego to jest, o ile to jest z jakiegoś anime, może mnie oświecisz. :P Ustawiałem tego avka lata temu, ale już od lat nie przesiaduję tutaj na gs'ie - jak już było widać, że ŚP się rozlatuje, klimat rpgów szlak trafił, pojedynki zniknęły, IRC poupadł, sesje martwe, to założyłem własne forum RPG i mam gdzieś tutejszego trupa. :P Zdrówka życzę! ![]() Dziękuję bardzo |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |