Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic II > Pomoc
Przeładuj stronę Kręgi magii w "edit abilities"

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 26-01-06, 15:08   #1
Maniaks
Zębacz
 
Maniaks awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2006
Skąd: Znikąd!
Posty: 827
Thumbs up

Mam taki problem przeszlem juz pare razy Gothic II, a teraz chce sobie pograc z kodami. I tu pojawia się pytanie: Czy można za pomocą kodu "edit abilities" lub jakiegoś innego zmienic krąg magii???
Jak ktoś wie prosze o pomoc w tej sprawie!!!!
__________________
Podziemie - Akolita

Dobry Mudżyn! Z Afrika!
RPG
Maniaks jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-01-06, 09:36   #2
gosiaczek24
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2005
Posty: 4
Domyślnie

Nie wiem jak to jest. A może jak używasz kodów to napiszesz mi, dlaczego tak się dzieje, że gdy uruchamiam Maverin'a i wpisuję kody a potem chcę dalej grać, np. zbić kogoś to mi wychodzi całkowicie z gry do windowsa bez zapisywania. W Ogóle nie mogę grać na kodach. A może te kody to są tylko konsole pleya, co?
RPG
gosiaczek24 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-01-06, 09:41   #3
serphentes
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: styczeń 2006
Posty: 58
Domyślnie


Chyba tak.Najpierw naciskasz C,potem wpisujesz marvin,wciskasz enter.Wciskasz F2 i w tym oknie wpisujesz edit abilities.Następnie wpisz level daj 30 i zadźgaj pare potworków a za każdego będziesz miał 10 pkt doświadzenia.Idź do parlana i innych magów i się tego naucz.
__________________
,,Szukaj, a znajdziesz"
,,Ucz się ucz, a dojdziesz do celu..."
RPG
serphentes jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-01-06, 09:48   #4
Maniaks
Zębacz
 
Maniaks awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2006
Skąd: Znikąd!
Posty: 827
Exclamation

Co do problemu "Gosiaczek24" to nie wiem czemu tak sie u ciebie dzieje. Ja robie tak wciskam "b", pozniej wpisuje marvin, ponownie wciskam "b", a teraz wciskam F2 i wpisuje sobie kody. A co do rady "Serpentesa" to na nauke kregow magi trzeba byc magiem i nie wydaje sie na nie punktów nauki!!! . A ja chce znac kregi magi bedac paladynem naprzyklad przy pomocy kodu edit abilities.
__________________
Podziemie - Akolita

Dobry Mudżyn! Z Afrika!
RPG
Maniaks jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-01-06, 12:23   #5
Silgurf
Zbanowany
 
Zarejestrowany: październik 2005
Posty: 147
Domyślnie

Ja przyłączam się do prośby ponieważ znam podstawowe kody ale nie udało mi sie zmienic kręgów magii w opcji edit abilities. Może jest na to jakiś inny zupełnie kod ?
RPG
Silgurf jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-01-06, 14:27   #6
andrex
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: styczeń 2006
Posty: 8
Domyślnie

gosieczek to pewnie w tedy ci się przycina komputer a nie gra jak grałem na kodach to mi się przycieło tylko 2 razy
RPG
andrex jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-01-06, 14:35   #7
endru
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: grudzień 2005
Posty: 23
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Silgurf@27-01-2006, 12:24
Ja przyłączam się do prośby ponieważ znam podstawowe kody ale nie udało mi sie zmienic kręgów magii w opcji edit abilities. Może jest na to jakiś inny zupełnie kod ?
275782
Kręgów nauczy chyba nauczyciel z kodów(Insert ch) Ale nie jestem pewien

Niema za co Maniaks
__________________
"A człowiek pokonał bestie która wróciła do królestwa Beliara"

RPG
endru jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 27-01-06, 14:58   #8
Maniaks
Zębacz
 
Maniaks awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2006
Skąd: Znikąd!
Posty: 827
Arrow

<"Kręgów nauczy chyba nauczyciel z kodów(Insert ch) Ale nie jestem pewien">

Sprawdziłem kod "insert ch". To działa!!! Można wyuczyć się wszystkich umiejętności, a to też kosztuje punkty nauki. Dzięki endru!!!
__________________
Podziemie - Akolita

Dobry Mudżyn! Z Afrika!
RPG
Maniaks jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-02-06, 17:42   #9
pawepek
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: październik 2004
Skąd: B - Stok
Posty: 23
Wyślij wiadomość przez AIM do pawepek
Domyślnie

Nie ejstem pewnie, ale próbowałeś tak?
Odpalasz MARVIN MODE! Wpisujesz edit abilities potem atributes i tam chyba są kręgi magi ja se tak Palkiem zrobiłem kiedys 6 krąg i biegałem z Tchnieniem Smierci itp! Dawno to było, więc dobrze nie pamiętam! Ale chyba dobrze Ci podałem!
__________________
~[-P]-[A]-[W]-[E]-[P]-[E]-[K]~
RPG
pawepek jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-02-06, 07:22   #10
Lord_of_Dragons
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: luty 2006
Skąd: Z Nienacka
Posty: 12
Wyślij wiadomość przez AIM do Lord_of_Dragons
Domyślnie

a teraz powiem wam jak miec 200000000000 punktów nauki skoro juz taki topic. No to tak zaczynamy gierkę b marvin b F2 i wpisujemy EAB potem jak nam sie pojawi nowe okienko wpisz LP = 2000 i wtedy będziesz miał 2000 punktów nauki możesz miec więcej jesli chcesz wtedy za 2000 wpisz 2000000000000000 i będziesz miał tyle ile wpisałem ale ja bym ci radził zostać przy 2000 przy nadmiernym przesadzaniu może wyjsc z gry i wtedy będzie lipa a za 2000 punktów z nauczycielem ich(insert character helper) chyba tak to sie wpisze jak w nawiasie możesz miec wszystkie runy i W OgÓle wszystkie bronie co tylko dusza zapragnie pozdrawiam. Mam jesio fajny kod na niby zbroje paladyna ale taka zzieleniała jest ale dobre ma statystyki obronne tą zbroję ma szkielet wojownik w dworze irdorath nie pamiętam jak sie zwał a tu masz ten kod I ITAR_PAL_S chyba tak aha i przypomnialo mi sie kto miał tą zbroje Pan Cienia Archol chyba tak
__________________
RPG
Lord_of_Dragons jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-02-06, 17:27   #11
michalpop997
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: luty 2006
Skąd: Radom
Posty: 4
Wyślij wiadomość przez AIM do michalpop997
Domyślnie

Abyś paladynem mógł mieć kręgi magii wystarczy wpisać b marvin b potem wciskasz f2 i wpisujesz edit abilities(eab) potem wpisujesz guild = 4 zostaniesz wtedy magiem bedziesz mógł wtedy uczuć sie kręgów magii 1-3 bodajże u Parlana potem musisz zdobyć pancerz maga wcielasz sieee ''o'' w któregoś z magów i wchodzisz w jego ekwipunek zdejmujesz z niego zbroje i ją upuszczasz koniecznie musi być zdjęta upuszczasz ją alt+w podnosisz i bediesz mógł sie uczyć dalszych kręgów w Karrasa musisz mieć założonom zbroję potem wystarczy wpisać w f2 eab i wpisujemy guild = 1 i znów bedziesz paladynem.
__________________


RPG
michalpop997 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-03-06, 09:52   #12
Zanfag
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: marzec 2006
Posty: 136
Domyślnie

Nie trzeba przy lp wpisywać liczby punktów :P W insert ch można sobie zwiększać do woli. Na dodatek kolo uczy nasz praktycznie wszystkiego (poza tworzeniem run i skórą topielca)(z kowalstwa uczy tylko zwykły miecz i te wszystkie magiczne). Na dodatek on może nauczyć wszystkich umiejętności złodziejskich a nawet wszystkich umiejętności walki na 100%.
__________________

RPG
Zanfag jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Edit Abilities scieriXXX Porady i triki 18 16-03-11 16:17
III miejsce w KnPD - "Słowo Magii" Akaforty FanFick 0 03-03-08 21:28
Regulamin "Quiz Gothic" i "Coś smiesznego" Donovan Hyde Park 1 17-03-06 13:30
"Kręgi" Glorfindel FanFick 9 25-09-05 17:03
"Zemsta Magii" Xelos WIP 12 26-06-05 12:25


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.