Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic > Pomoc
Przeładuj stronę Nowy obóz- jak się dostac

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 16-12-03, 20:45   #1
Darth Vader
 
Posty: n/a
Domyślnie Nowy obóz- jak się dostac

to mój pierwszy post, szukałem czy nie ma podobnego ale nie znalazłem
więc jak dostac się do nowego obozu?
Gdy pytam się Laresa ciągle mi mówi że jeszcze ma za mało doswiadczenie i pokazuje mi się informacja że wyma gany jest 5 poziom choć mam wyższy.
Co mam zrobic? Czy muszę koniecznie dac im tą listę z kopalni Garonda?
RPG
 
Góra
Nieprzeczytane 16-12-03, 21:07   #2
James
Zbanowany
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: Farma Akila
Posty: 56
Domyślnie Lista

Musisz osiągnąć 5 level i KONIECZNIE dostarczyć listę od Iana ze starej kopalni. :P
RPG
James jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 16-12-03, 21:08   #3
xxx
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Posty: 25
Domyślnie

jak dasz listę to Cię przyjmie.mi sie wydawało że trzeba mieć 7 poziom ale może pamięc mi szwankuje.Sprawdź w solucji-tam znajdziesz odpowiedź
RPG
xxx jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 16-12-03, 21:12   #4
Ardhad
Zębacz
 
Ardhad awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Kraków
Posty: 446
Domyślnie

trzeba przyniesc ta liste z kopalni starej i miec 5 level przynajmniej.....
zeby sie dostac do ktoregokolwiek obozu to trzeba miec 5 level
__________________
:: Były Wielki Mistrz Wody ::
:: Były Największy Głosiciel Słowa Adanosa ::
:: Były Generał i Strażnik Sprawiedliwości ::

Dinozaur
RPG
Ardhad jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 16-12-03, 21:24   #5
Ronin_Tire
Kąsacz
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: DG
Posty: 370
Domyślnie

Cytat:
jak dasz listę to Cię przyjmie.mi sie wydawało że trzeba mieć 7 poziom ale może pamięc mi szwankuje.Sprawdź w solucji-tam znajdziesz odpowiedź
dobrze ci sie wydawalo to tylko tak pisze ze od 5lev a naprawde przyjmuja od7.moj kumpel zaczyna gothica i mowil mu ze mial tez z tym problemy i ze przyjeli go dopiero na 7:P
__________________
Emerytowany Najjaśniejszy Głosiciel Słowa Adannosa.
Wszystko ma swój początek i koniec...
tylko ład i porządek ma prawo trwać wiecznie i KLACIARZE
RPG
Ronin_Tire jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 16-12-03, 21:24   #6
Darkscythe
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: Żeszuf
Posty: 24
Domyślnie

Jedego nie rozumiem ale OK... Przypuszczam że trafiłeś na forum przez stronę o Gothic'u a zazwyczaj na takich stronach są solucje więc dobra rada zaglądnij pod napis Gothic i poszukaj działu solucja na stronie.
Bez obrazy za taki ton ale LUDZIE TROCHE ŻYCIA I OCHOTY, INTERNET NIE JEST DLA I... Inteligętnych inaczej
__________________
Life is ours
We live it
our way...
RPG
Darkscythe jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 16-12-03, 23:06   #7
Domel
Golem
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: KRaKóW
Posty: 1 822
Wyślij wiadomość przez AIM do Domel
Domyślnie

Cytat:
Cytat:
jak dasz listę to Cię przyjmie.mi sie wydawało że trzeba mieć 7 poziom ale może pamięc mi szwankuje.Sprawdź w solucji-tam znajdziesz odpowiedź
dobrze ci sie wydawalo to tylko tak pisze ze od 5lev a naprawde przyjmuja od7.moj kumpel zaczyna gothica i mowil mu ze mial tez z tym problemy i ze przyjeli go dopiero na 7:P
Jasne, twoj kumpel... jak widac ma on inna gre.

NIE SLUCHAJCIE SWOICH KUMPLI!!!
__________________
Zbrodnia i kara, za przeklinanie dostajesz bana
RPG
Domel jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 16-12-03, 23:15   #8
Backside
Jaszczur
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: Z planety Melmaq
Posty: 278
Domyślnie

Nie wiem dlaczego, ale to prawie standart, że "ej, a mój qmple powiedział, że..." i w te 3 kropki można wstawi sobie zdania typu " jest miecz silniejszy od Uriziela", "jest sposób na wyjście z bariery", "on przeszedł grę do końca jako mag ognia", albo jeszcze lepiej "magant czy Gomez" itd.
__________________
>>>JAZZFUNK PLANETA<<<

http://uber-play.blogspot.com/
http://www.playpc.pl/
RPG
Backside jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 17-12-03, 07:26   #9
Ronin_Tire
Kąsacz
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: DG
Posty: 370
Domyślnie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak dasz listę to Cię przyjmie.mi sie wydawało że trzeba mieć 7 poziom ale może pamięc mi szwankuje.Sprawdź w solucji-tam znajdziesz odpowiedź
dobrze ci sie wydawalo to tylko tak pisze ze od 5lev a naprawde przyjmuja od7.moj kumpel zaczyna gothica i mowil mu ze mial tez z tym problemy i ze przyjeli go dopiero na 7:P
Jasne, twoj kumpel... jak widac ma on inna gre.

NIE SLUCHAJCIE SWOICH KUMPLI!!!
Czemu uwazasz ze moj qmpel ma inna gre? Akurat on jest uczciwy i mowi mi zawsze prawde i nie zmysla(gra pierwszy raz w g1 i chce szybko przejsc aby pograc w g2 i NK)I przyjmuja w szkodnikach od 7lev bo mnie kiedys tez tak przyjeli, nawet jak im dalem liste!
__________________
Emerytowany Najjaśniejszy Głosiciel Słowa Adannosa.
Wszystko ma swój początek i koniec...
tylko ład i porządek ma prawo trwać wiecznie i KLACIARZE
RPG
Ronin_Tire jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 17-12-03, 07:41   #10
xxx
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Posty: 25
Domyślnie

Może jest zbyt wcześnie i niewiele jeszcze kumam, ale mam nadzieję Darkscythe że nie bijesz do mnie.Jak ja miałem jakis problem natury technicznej to zawsze przeglądałem najpierw strony o grach w poszukiwaniu solucji albo na forach używałem opcji szukaj-to chyba naturalny sposób postępowania.A co do poziomu to wszedzie jest napisane 5-sprawdziłem,moga być z tym problemy bo jestem pewien że u mnie trzeba było mieć 7.Sprawdze dzisiaj i napiszę
RPG
xxx jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 17-12-03, 12:43   #11
Badziewiak007
Zbanowany
 
Zarejestrowany: październik 2003
Posty: 41
Domyślnie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak dasz listę to Cię przyjmie.mi sie wydawało że trzeba mieć 7 poziom ale może pamięc mi szwankuje.Sprawdź w solucji-tam znajdziesz odpowiedź
dobrze ci sie wydawalo to tylko tak pisze ze od 5lev a naprawde przyjmuja od7.moj kumpel zaczyna gothica i mowil mu ze mial tez z tym problemy i ze przyjeli go dopiero na 7:P
Jasne, twoj kumpel... jak widac ma on inna gre.

NIE SLUCHAJCIE SWOICH KUMPLI!!!
Czemu uwazasz ze moj qmpel ma inna gre? Akurat on jest uczciwy i mowi mi zawsze prawde i nie zmysla(gra pierwszy raz w g1 i chce szybko przejsc aby pograc w g2 i NK)I przyjmuja w szkodnikach od 7lev bo mnie kiedys tez tak przyjeli, nawet jak im dalem liste!

Mnie tam przyjeli na 5 <coś muście majaczyć> Gra w to 10 moich kumpli i każdy i dzie do NO i każdego przejeli na 5 <może inna wersja>
RPG
Badziewiak007 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 17-12-03, 15:33   #12
Ronin_Tire
Kąsacz
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: DG
Posty: 370
Domyślnie

Cytat:
Może jest zbyt wcześnie i niewiele jeszcze kumam, ale mam nadzieję Darkscythe że nie bijesz do mnie.Jak ja miałem jakis problem natury technicznej to zawsze przeglądałem najpierw strony o grach w poszukiwaniu solucji albo na forach używałem opcji szukaj-to chyba naturalny sposób postępowania.A co do poziomu to wszedzie jest napisane 5-sprawdziłem,moga być z tym problemy bo jestem pewien że u mnie trzeba było mieć 7.Sprawdze dzisiaj i napiszę
jak juz sprawdzisz to napisz na forum, bo ja jestem pewny ze mnie i mego qmpla przyjeli na 7(chyba ze faktycznie sa jakies rozne wersje gry)
__________________
Emerytowany Najjaśniejszy Głosiciel Słowa Adannosa.
Wszystko ma swój początek i koniec...
tylko ład i porządek ma prawo trwać wiecznie i KLACIARZE
RPG
Ronin_Tire jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Stary obóz vs. Nowy obóz JackTHeblood Dyskusja 539 04-02-12 04:58
Nowy obóz ?? Mikiel Pomoc 17 02-05-07 01:11
dostac się do klasztoru Katatonik Pomoc 3 25-01-06 08:18
Nowy Obóz/Stary Obóz czy może Sketa Śniącego? Tony Pomoc 6 24-04-04 22:18


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.