|
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Kalendarz | RPG | Arcade | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz fora jako przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#2 | |
|
Krwiopijca
|
Alternatywny Balans --------------------------------------------
Możliwość kupienia innych przedmiotów u kupców np. Cicha Śmierć(Łuk) można kupić. Są również droższe lub tańsze ceny za umiejętności i ekwipunek. Wpływa to także na zdobywanie umiejętności: Umiejętność 1 >>> Umiejętność 2 Aby nauczyć się "Umiejętność 2", musisz umieć "Umiejętność 1" Alternatywna SI ------------------------------------------------- Szczerze mówięc nie wiem co to jest, ale sprawdzałem na patchu 1.70 i walka wyglądała dość dziwacznie... Bohater przez jakiś czas atakuje w miejscu i dziwnie to wygląda(Przynajmniej u mnie). Pozdrawiam Fixed |
|
| RPG |
|
|
|
|
#3 | |
|
Skoczek
|
@up, no nie powiedziałbym.
Dzięki alternatywnemu balansowi nie można przepakować postaci. Wszystko polega na tym, że za niektóre zadania otrzymujemy mniej/więcej doświadczenia, za niektóre skille trzeba wydawać więcej punktów nauki. Progi poziomów też się zmieniają (jak dojdziesz do 50 poziomu to jesteś dobry). A alternatywne SI to zwiększenie potworom i wrogom inteligencji. Dzięki temu będą nas atakowali w kilku, będą parowali ciosy i trudniej będzie ich zabić. Nie będzie sytuacji, że wszyscy stoją wokół Bezimiennego i tylko czekają na wybicie.
| RPG |
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|