![]() |
#1 | |
Ognionośca
|
![]() W tym temacie można zamieszczać:
![]()
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
|
![]() Przydał by mi się Save do G3: Zmierzch Bogów . Mniej więcej po skończeniu rozrywki w Silden . Tzn. przed wyruszeniem do Trelis i czarnego maga, ale po odprowadzeniu karawany z Geldern do Silden , listami polecającymi i zadaniu ze zbiorem podatków . Poziom dowolny . Najlepiej żeby był to wojownik
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam mam ogramną prośbę, ponieważ w czasie zapisywania gry padł mi komp... a gdy już uruchomiłem go ponownie juz mi save nie działał. Pisze z prośba o save. Byłem dopiero w Vengard po oswobodzeniu Gothy. Poziom postaci nie jest ważny tylko chciałbym żeby był po stronie buntowników, i miał zrobione większość questów. Jeżeli ktoś ma podobnego sava to byłbym ogromnie wdzieczny.
Pozdrawiam |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Chrząszcz
|
![]() Mam gorącą prośbę:
zainstalowałem patcha 1.07 (zainstalowałem na patcha 1.06), no i savy nie działają za bardzo. Po wczytaniu jestem "goły" w Silden, wszystkich umiejętności mam po 100, ogólnie dupa. Z tego co czytałem, niektórym działają savy z wersji 1.06 na 1.07. czy mógłby ktoś wczytać ten save, i nadpisać jeszcze raz ? (koniecznie na wersji 1.07) Byłbym wdzięczny http://rapidshare.com/files/20529834...nGods.rar.html |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Czarny Goblin
|
![]() Witam , dodaje mój Save.
Staty : Poziom : 43 Reputacja : 80% reputacji u orków Siła : 408 ZW:137 PW:102 EŻ= 330 Pancerz orka , Halabarda , Kusza bojowa. Dużo kasy i dużo wartych rzeczy. Postać jest po zabiciu Króla i zniszczeniu Vengardu.Teraz znajduje się w Faring , po odebraniu nagrody od Kana w postaci Pancerza Orka. Rapishare : http://rapidshare.com/files/20752603..._Save.rar.html UWAGA ! Save działa tylko na wersji 1.6 Community Patch !!!
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Golem
|
![]() Jeden jest zapisany w Reddock a drugi w Monterze. Nie wiem czy na tym pierwszym są wykonane wszystkie questy na wybrzeżu, ale jeśli dobrze pamiętam to tak. Buntownik-wojownik. Dwuręczniak i kusza. AB i AAI.
http://www.sendspace.com/file/k8gp1s |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() Mag - buntownik
18 lvl (albo 17, nie pamietam dokładnie) 208 mana, 95 prastara wiedza. Znane czary : Kula Ognia, Błyskawica, Żądza Krwi, Terror, Telekineza Wyzwolone Cape Dun. Ponad 75 rep w Monterze. Więcej statów nie pamiętam. >>KLIK<< PS: Patch 1.6 (full) i patch 1.12
Ostatnio edytowane przez Giselher : 30-03-09 o 20:17. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|