![]() |
#61 | |
Krwiopijca
|
![]() Jeśli problem występuje z Quest packiem to musisz odznaczyć podczas instalacji opcję zwiększającą horyzont. Też mam 2 GB ramu i po odznaczeniu tej opcji jest okej i niezależnie od tego co wybiorę przy CM 2.6.2 (nie licząc tej opcji, która wymaga 8 GB ramu) gra nie wywala i błąd nie występuje.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Czarny Goblin
|
![]() Cytat:
@Lodowy wilk - ta opcja o której mówisz wymaga min. 6 GB RAM-u, wiem, bo właśnie instaluję CM. ![]()
Dowód na Miecz Samuela : http://zapodaj.net/e889c1d22ba63.bmp.html Niech Innos ma Cię w swojej opiece! Ostatnio edytowane przez TheArePro : 13-07-14 o 20:32. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Krwiopijca
|
![]() Mam questa od przywódcy Ben Erei żeby zanieść Sigmorowi z Bakareshu list.
Problem w tym że mag nie pojawia się. (wiem gdzie ma być bo przechodzę trójkę piąty raz ) Z góry dziękuję za pomoc.
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Ma admina
|
![]() To ten ze świątyni, o ile mnie pamięć nie myli? Ten koleś lubi tam krążyć, kręcić się wokół. Czasami włazi do mniejszych pomieszczeń opuszczając ten taras, lecz zawsze pozostaje w świątyni. Przeszukaj wszystko w pobliżu miejsca gdzie powinien być, a jeśli to nie pomoże to warto użyć kodu: Goto Sigmor, który przeniesie cię prosto do niego.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |