Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic > Pomoc
Przeładuj stronę Odłamek lodowego golema

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 31-12-03, 09:25   #1
ThoruS
Skazaniec
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: ze Starego Obozu
Posty: 323
Wyślij wiadomość przez AIM do ThoruS
Domyślnie Odłamek lodowego golema

jak zabijecie lodowego golema w drodze do wiezy Xardasa to oprocz serca jest po nim odlamek ktory zeby go zalozyc potrzeba 500many przynajmniej u mnie tak jest jesli go ktos juz uzywal to prosilbym o wyjasnienie co on daje ??

P.S jak w złym dziale topic to soraaaaa
__________________
"Za Gomeza!"



-*- GG: 3038702 -*-
RPG
ThoruS jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 31-12-03, 09:33   #2
Ronin_Tire
Kąsacz
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: DG
Posty: 357
Domyślnie

No wlasnie jak to uzyc??!!.Ja w g1 grajac magiem wojo mialem kolo 100many, a jak ktosby madrze dawal w mane to mialby co najwyzej 250.
Tego nie da sie uzyc no chyba ze na kodach.
__________________
Emerytowany Najjaśniejszy Głosiciel Słowa Adannosa.
Wszystko ma swój początek i koniec...
tylko ład i porządek ma prawo trwać wiecznie i KLACIARZE
RPG
Ronin_Tire jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 31-12-03, 09:48   #3
ThoruS
Skazaniec
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: ze Starego Obozu
Posty: 323
Wyślij wiadomość przez AIM do ThoruS
Domyślnie

to dziwnie to grales bo ja gralem na jemnikiem i mialem many 112 na koncu z samych misktur i skreta z bagniaka
__________________
"Za Gomeza!"



-*- GG: 3038702 -*-
RPG
ThoruS jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 31-12-03, 09:56   #4
GORO
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: Poznań
Posty: 34
Domyślnie

Ja też miałem z tym problemy a najlepszym rozwiązaniem na to jest sprzedanie go . Noi kłopot z głowy .
__________________
Made in Pol(ska)and(Poznań)

[img]http://gorovsja.w.interia.pl/ban.gif[img]
http://hitman.dog.pl
RPG
GORO jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 31-12-03, 10:24   #5
DraGon Hunter
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: Dwór Irdorath
Posty: 13
Domyślnie

kiedyś jak się nudziłem to na kodach zdobyłem 500 many GOTHICa przeszedłem 10 razy więc się nie czepiać) to serce to bryła lodu o ile pamiętam i wcale tak dużo nie zadawała
RPG
DraGon Hunter jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 31-12-03, 11:51   #6
Ardhad
 
 
Ardhad awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Kraków
Posty: 428
Domyślnie

a.......taka pierdolka zupelnie niepotrzebna.....ale co tam, zawsze wiecej w ekwipunku
__________________
:: Były Wielki Mistrz Wody ::
:: Były Największy Głosiciel Słowa Adanosa ::
:: Były Generał i Strażnik Sprawiedliwości ::

Dinozaur
RPG
Ardhad jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 31-12-03, 12:05   #7
Lowc@
Demon
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: Rivendell
Posty: 648
Domyślnie

Jamiałem napisane że to piąty krąg i mogłem go używać a miałem 150 many. Może to i Bug?
__________________
DARMOWA SOLUCJA! 100 stron A4 opisów! Gameexe.pl



http://drdolar.boo.pl <- that's it!
RPG
Lowc@ jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 31-12-03, 12:15   #8
ThoruS
Skazaniec
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: ze Starego Obozu
Posty: 323
Wyślij wiadomość przez AIM do ThoruS
Domyślnie

jak ja chcialme to zalozyc to pisalo "brakuje ci 478 pkt many a mialem 22many
__________________
"Za Gomeza!"



-*- GG: 3038702 -*-
RPG
ThoruS jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 31-12-03, 15:37   #9
coen500
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: z Khorinis
Posty: 13
Domyślnie

to musi byc jakiś bug, gdyż ja mam najświeższą wersję Gothic`a i ten odłamek potrzebuje 5 MANY i ma zaklęcie bryła lodu, 500 to on u mnie kosztuje (widać w waszych wersjach to jakaś przestawka)
__________________
"Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza. Jednym jesteś ty."


Święte Przymierze
Nowicjusz Beliara
RPG
coen500 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 31-12-03, 15:47   #10
Ardhad
 
 
Ardhad awatar
 
Zarejestrowany: październik 2003
Skąd: Kraków
Posty: 428
Domyślnie

to moze rzeczywiscie bug poprawiony w tej najnowszej wersji
__________________
:: Były Wielki Mistrz Wody ::
:: Były Największy Głosiciel Słowa Adanosa ::
:: Były Generał i Strażnik Sprawiedliwości ::

Dinozaur
RPG
Ardhad jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 31-12-03, 18:29   #11
Lester
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: Obóz Sekty
Posty: 88
Domyślnie

Nie da się go użyc bo nikt nie ma 500 many maksymalnie można mieć chyba 100
__________________
Niech Śniący bedzie z Wami !!!
RPG
Lester jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 31-12-03, 18:52   #12
Domel
Golem
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: KRaKóW
Posty: 1 807
Wyślij wiadomość przez AIM do Domel
Domyślnie

Cytat:
Nie da się go użyc bo nikt nie ma 500 many maksymalnie można mieć chyba 100
Po co cos mowic, jesli nie ma sie o tym bladego pojecia?
Mozna miec powyzej 100 many, wystarcza miksturki trwale ja podnoszace [ale to (prawie) kazdy wie].
__________________
Zbrodnia i kara, za przeklinanie dostajesz bana
RPG
Domel jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Łaty sposób na lodowego smoka Rynezian Porady i triki 0 24-03-06 21:55
Częśc lodowego golema Gurthang Pomoc 3 22-04-04 16:33
Fragment lodowego Dodo Pomoc 8 28-03-04 18:20
CZĘŚĆ LODOWEGO GOLEMA Jayo Pomoc 2 27-02-04 13:24
czesc lodowego golema tburdzy Pomoc 1 30-01-04 19:59


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.