Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > Mroczne Tajemnice
Przeładuj stronę Mroczne Tajemnice 2.1

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 06-05-10, 22:24   #25
szycha13
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2010
Posty: 2
Domyślnie

Elmpower czy po wgraniu tego patcha nie miales juz zadnych problemow z bandytami? Nie atakowali cie? Mogles normalnie pogadac z quentinem i zaniesc mu paczke?
RPG
szycha13 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 07-05-10, 18:45   #26
Elem
Zindoktrynowany
 
Elem awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Strefa Mroku
Posty: 2 130
Domyślnie

szycha13: Tak,normalnie. Lecz trzeba mieć save sprzed momentu gdy rozmawiamy z Thangorem o haśle do ich obozu.
__________________
Podziemie Uczeń Miecza | Inkwizycja Adept
RPG
Elem jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-05-10, 00:33   #27
szycha13
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2010
Posty: 2
Domyślnie

bylbym wdzieczny gdybys dal linka do tego patcha albo jakos wskazal ktory to bo wlasnie taki problem mam z tymi bandytami...
RPG
szycha13 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 09-05-10, 00:51   #28
Mark814
Jaszczur
 
Zarejestrowany: lipiec 2008
Skąd: Tooshoo
Posty: 216
Domyślnie

Nie ma już linka do patcha na stronie Poziomek. Usunęli chyba.
__________________
Za potęgę magii!
RPG
Mark814 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-05-10, 11:16   #29
Mroczny_Paladyn
 
 
Mroczny_Paladyn awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2010
Skąd: /root
Posty: 726
Domyślnie

Mam pewien problem z dodatkiem MT. Nie mam pojęcia w jakim dziale można by to opisać, więc napiszę w tym.
Otóż nie mogę wczytać zapisu gry. Po próbie wczytania zapisu wyświetla mi się następujący komunikat:


Standardowo próbowałem reinstalacji, jednak nie przyniosło to żadnych efektów. Dlaczego tak się dziele i jak temu zaradzić?
Mam system Windows Vista 32 bit SP1.
__________________

Deum De Deo, I am God...

RPG
Mroczny_Paladyn jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 10-05-10, 22:31   #30
Elem
Zindoktrynowany
 
Elem awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Strefa Mroku
Posty: 2 130
Domyślnie

Masz Vistę i tu problem. Z Gothikiem już na XP były problemy. A może po prostu save Ci się skopał.
__________________
Podziemie Uczeń Miecza | Inkwizycja Adept
RPG
Elem jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 11-05-10, 15:59   #31
Al3xiusek
Czarny Goblin
 
Al3xiusek awatar
 
Zarejestrowany: luty 2009
Skąd: (CENZURA -18)
Posty: 152
Domyślnie

weź daj właściwości pliku exe czy folderu już nie pamiętam i daj zgodność czy jakoś tak i zadziała nie będe już sie żalił i pisał bo miałem viste i podobny problem i były ostre zajścia z jednym usersem za co dostaliśmy bo oście więc nie będe pisał co to było ale rozwiązaniem problemu była właśnie zgodność czy jakoś tak jak znajde na forum to podeśle link do tamtego tematu pozdro

http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=28083

tu znajdziecie odp.co do problemu jest w poście Mark'a
__________________
http://www.youtube.com/Al3xiusek Zapraszam

Ostatnio edytowane przez Al3xiusek : 11-05-10 o 16:07. Powód: już mam
RPG
Al3xiusek jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 11-05-10, 18:24   #32
maciejkami
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: maj 2009
Posty: 36
Domyślnie

Cytat:
Napisał leon19951 Zobacz post
Ma ktoś jakieś rozwiązanie by poszło na windows 7?
a weź spróbuj odpalic gothica nie z gothicstarter.exe tylko z gothicmod.exe
PS. mi pomoglo
RPG
maciejkami jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 11-05-10, 22:47   #33
Al3xiusek
Czarny Goblin
 
Al3xiusek awatar
 
Zarejestrowany: luty 2009
Skąd: (CENZURA -18)
Posty: 152
Domyślnie

ej maciek ale nie wiem czy na w7 jest jak na xp bo kiedyś odpaliłem mt z ciekawości przez gothicmod'a.exe i wszystko było dobrze ale nie było tekstur paru np w obozie przed kopalnią nie było stolików klatki itp. ale jeśli gość chce na w7 grac to może przeżyje i z tym
__________________
http://www.youtube.com/Al3xiusek Zapraszam
RPG
Al3xiusek jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-05-10, 11:17   #34
Hevk
Zębacz
 
Hevk awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Okolice Krakowa
Posty: 452
Domyślnie

Ja na starszej wersji MT miałem taki dziwny błąd przy zapisywaniu gry : Zapisywałem grę a tu nagle wyskakuje jakis błąd gra znika. W błędzie można było END Task klinknąć . A gry już nie idzie zapisać... Nie uzywałem cheatow!
__________________

A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara
RPG
Hevk jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-05-10, 12:34   #35
Elem
Zindoktrynowany
 
Elem awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2008
Skąd: Strefa Mroku
Posty: 2 130
Domyślnie

Hevk mi czasem też tak się robiło, po prostu save razem ze slotem się pieprzył.Największy problem mieli Ci co tylko na jednym miejscu zapisywali grę.
__________________
Podziemie Uczeń Miecza | Inkwizycja Adept
RPG
Elem jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-05-10, 19:13   #36
Hevk
Zębacz
 
Hevk awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2009
Skąd: Okolice Krakowa
Posty: 452
Domyślnie

Ale jak to naprawić!?
__________________

A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara
RPG
Hevk jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
mroczne tajemnice kamilson23 Pomoc 12 24-02-09 21:55
Mroczne Tajemnice Barus Pomoc 1 21-06-07 13:15


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.