![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam
Mam problem z misją dla Grega w której chodzi o szukanie skarbów. Posiadam wszystkie w eq czyli peknieta srebrna misa, złoty kielich, amulet dębowej skóry, i mieszek ze złotem i mimo to ze je posiadam w rozmowie z Gregiem mam tylko dialog z pytaniem gdzie sa te schowki. Dodam ze schowki przy farmie Bengara znalazłem przed misją ale w gothicu nieraz tak robiłem i nie było problemu, druga sprawa próbowałem wyrzucić z eq i zabrać ale nic to nie dało. jest może jakiś kod na zakończenie tego zadania albo sposób ? I czy ktoś wie ile jest Expa za te misje bo jak 100/200 to jakoś przeboleje :/ ale wolałbym skończyć ją. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Chrząszcz
|
![]() Wg mnie masz buga z mieszkiem. Jak wykopiesz na wyspie na jeziorze mieszek to jest on jako zwykły mieszek, z którego idzie największa ilość kasy i jak miałeś takich więcej w eq i otwierałeś zostawiając ten jeden to mogło się zbugować bo chodzi o ten konkretny mieszek. Mi się kiedyś tak zbugowało i tez nie mogłem questa dokończyć i teraz zostawiam ten skarb z wysepki póki reszty nie mam i po wykopaniu go od razu oddaję Gregowi dla pewności, że się nie zbuguje.
Ta wiem... data... |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Chrząszcz
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||