![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam!
Chciałbym spytać się czy zna ktoś jakiś sposób na tego buga: http://img185.imageshack.us/img185/4123/81675909.jpg Jak widać na screenie nie mogę porozmawiać z Dantero, a jest to potrzebne, aby dostać klucz. Gdy naciskam "e" to mówi on coś w stylu "Chcesz mnie zabić?" albo "Nie marnuj mi czasu" coś w tym stylu. Nie wiem o co chodzi. Czytając poradnik powinienem z nim porozmawiać, a nie mogę. Może pominąłem jakąś ważną misje lub coś? Jakieś pomysły? Pozdrawiam i z góry dziękuje za każdy mądry post. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Czarny Goblin
|
![]() Nasuwa mi się na myśl tylko kilka rzeczy:
a) już masz klucz od bramy do próby ognia/kwasu i musisz ukończyć odpowiednią próbę - sprawdź otworzyć jedne ze drzwi b) nie masz klucza, ponieważ jakimś cudem nie ukończyłeś jakiegoś etapu zadania Gotycka Opowieść- sprawdź dziennik i ewentualnie uzupełnij to co brakuje w tym zadaniu c) masz buga - wczytaj najbliższego sejfa d) rozmowa z Dantero nie została samoczynnie zainicjowana - spróbuj odejść od niego i ponownie powoli podejść. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Chrząszcz
|
![]() Dobra wczytałem zapis wcześniejszy (niestety dość dużo) no ale dziś to na drobie no i długi weekend. Jak będzie znowu ten problem to spróbuje coś innego i napisze.
Wiem gdzie popełniłem błąd. Poprostu nie przeszedłem przez jedne ruiny/świątynie, bo nie wiedziałem jak przejść i cudowałem i jakoś przeskoczyłem przez takie góry ;-F skrócając droge i zadania teraz pewnie wszystko będzie dobrze, jak nie to... Ostatnio edytowane przez mershero : 09-11-10 o 16:16. |
|
RPG![]() |
![]() |