![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Szczęśliwym zrządzeniem po 6 godzinach grania dotarłam do momentu, w którym udało mi się wejść do obozu Dartana. Z dziką radością pokonałam całą świtę i samego przywódcę, wyjęłam wszystkie przedmioty z ciał i... nie wiem co dale. Z solucji wynika, że w Dartanie powinien być klucz do drugiej bramy, a tam go nie było i nie ma- ciało po ponownym wczytaniu gry zniknęło, jak zawsze, kiedy już nic w środku nie ma.
Nie znalazłam też broni, którą opisuje ww. solucja. Czy to oznacza, że coś nie zadziałało, już jest po ptokach? Nie wyobrażam sobie, że mogę jedynie walnąć głową o ścianę i zacząć od nowa. Miejcie koledzy jakieś pomysły, proszę... |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Jaszczur
|
![]() Sprawdź czy nad tą drugą bramą jest wykrzyknik. Jeśli tak to podejdź do niej i spróbuj otworzyć, jeśli nie ma i nie możesz otworzyć to nie wiem o co chodzi.
![]() |
![]() |
#4 | |
Czarny Goblin
|
![]() Istotne dla przebiegu gry itemy są automatycznie przydzielane Beziemu2. Nie trzeba nawet przeszukiwać ciał. Z boku ekranu na chwilę pojawia się komunikat, że coś zdobyliśmy. Dlatego powinieneś bez problemu otworzyć bramę. Jeżeli tak nie jest, to niestety trafiłeś na buga.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Pedro - zabić, czy nie zabić? | Xardin | Dyskusja | 253 | 22-10-13 19:05 |
Francis nie chcę mi dać klucza | paxi13 | Pomoc | 7 | 21-12-09 18:02 |
Hanna nie daje klucza | Kahzad | Pomoc | 8 | 04-06-06 18:03 |
problem z dostaniem klucza do portalu | daniello 1535 | Pomoc | 4 | 03-03-06 17:48 |