![]() |
#1 | |
Lewacki głos na Twoim forum
|
![]() Doszliśmy do wniosku, że niektórym użytkownikom nie pasują pewne punkty w regulaminie forum. Powstał więc, ten temat, byście mogli wpisywać tu swoje propozycje ewentualnych zmian.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zajebisty
|
![]() Popieram pomysł xerolotha. Kiedyś się zdenerwowałem, ponieważ nie mogłem wrzucić awatara, który przekroczył limit o 1mb. Nie można tego zwiększyć np. do 70?
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Spectre
|
![]() Zdecydowanie jestem za, szczególnie kiedy nie można wrzucić obrazku, bo ma ciut ponad te 50kB. Sam wiele razy miałem z tym problem bo miałem 51, 56 czasem 59, a kadrowanie nie zawsze ładnie wychodzi.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
|
![]() O JA JEBE TO TU JEST COŚ TAKIEGO JAK REGULAMIN?? DOBRZE, ŻE NIE MA W NIM NIC O PISANIU CAPS LOCKIEM I NA RÓŻOWO HEHE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TE DWA PUNKTY BYM ZMIENIŁ: Cytat:
Cytat:
A CO DO KULTURY TO CZASEM SIĘ NIE DA I PO PROSTU TRZEBA KOGOŚ OBRAZIĆ. PAZDRO. |
|||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Globalny Knur
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co się tyczy zwiększenia granicy uploadowanych obrazków jestem zdecydowanie jak najbardziej za.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Jaszczur
|
![]() Podbijam temat grafik, można by trochę zwiększyć dopuszczalną wagę.
Cytat:
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Lewacki głos na Twoim forum
|
![]() Serson - fajnie. Ale nie przeciągaj struny.
Co do grafik - myślałem o podniesieniu limitu do 100 kb, jeżeli byłyby wrzucane na zewnętrzny serwer jak na przykład imageshack. Zobaczymy co da się zrobić. Co do emotek - 8 jest optymalne. Jak ktoś wywali wywód na temat czegoś (limit to 5000 znaków), to pare emotek więcej mu się zdarzy.
![]() Podziemie - Mroczny Paladyn Sent ver 0.73 official beta Gorzelnik Podziemia Komendant Orgath Ostatnio edytowane przez Master of Gorzała : 28-05-13 o 23:56. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Spectre
|
![]() Tylko potem jest problem z jakimiś napisami, cytatami, tytułami. Sam próbowałem wrzucić obrazek 51/52kB przez is i jak już się udało to nie można było nic napisać, bo: Twój podpis złożony jest z zbyt wielu linii.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Syn boży
|
![]() Regulamin jest idealny, wogole co to za piedolenie ze niektorym userem sie nie podoba i trzeba zmienic??? penis im w poslady, regulamin ma tyle lat i wcale sie nie zestarzal, to tym cymbalom odbija i mysla ze sobie go zmienia. niestety to tak nie dziala, to ze komus prawo nie odpowiada nie znaczy ze ma sobie je zmieniac
zmienic trzeba spojrzenie na to niektorych moderatorow, bo karanie za "niewlasciwy jezyk" za to ze ktos zaklnal w prywatnej wiadomosci to szczyt kretynodebilizmu i nie ma co tego ukrywac. regulamin powinien zostac taki jaki jest, nawet z tymi kb z sygnaturze, od tylu lat ludzie sobie z tym radza, czemu nagle trzeba to zwiekszac? bo co? Edit: a nawet powinna byc jeszcze wieksza swoboda i punkt "zachowu jsie kulturalnie wobec innych" powinien byc konkretnie sprezycowany, zeby potem nie bylo niejasnosci ze jeden jelop z drugim kazda ewentualna interwencje tlumaczy dowolna intepretacja tego punktu, bo tak naprawde to wszystko mozna podciagnac pod "nie kulture", a nie o to chodzi zeby wszystkie sie opieralo na domyslach/spekulacjach/interpretacjach itd itp juz pomijam fakt ze 85% ostrzezen na tym forum dostaje sie za shoutboxa, ale nawet piszac "wlasnie sie spierdzialem" to na dobra sprawe mozna dostac osta za "zachowuj sie kulturalnie" i ktorys z zielonych ci to podciagnie pod ten punkt regulaminu. tak nie powinno byc
Charon by odpiąć łódź wejdzie na pomost, wielu z nas będzie w tym mieście jak co noc szukać okazji, by być szybszym niż cięcie Atropos... Ostatnio edytowane przez Rabittous : 29-05-13 o 05:40. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||