![]() |
#2 | |
Golem
|
![]() Smoki sa bardzo latwe. Napisz ktorego chcesz zabic oraz jaki masz poziom i statystyki.
Lowca smokow powinien bezposrednio uderzyc w smoka. Zadawac ciosy z lewej do prawej, az gad padnie. Paladyn moze sie runami pobawic. Nastepnie tak jak wyzej. Magiem zastosuj Blyskawice. Dosc dobry czar, wymaga czwartego kregu.
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() hmm co do maga to najlepiej:
smok lodowy-kula ognia lub jakis inny ognisty smok kamienny-hmm ttaj najlepiej z błyskawicy smok bagienny-w sumie nie wchodzi w gre jak wezmiesz ze soba łowcow smoków smok ognisty-zdecydowanie czarami elektrycznymi najlepiej błyskawica
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Kąsacz
|
![]() Bic z porzodu w lewo i prawo a jak odlatuje to w jego kierunku Krok w bok i znow lac. Nie odsuwac sie by sie leczyc bo on tez sie leczy.
![]() |
![]() |
#5 | |
Krwiopijca
|
![]() aha a jak wchodze do gurniczej doliny i ide do zamku to tam sa niby lowcy smokow (w solucji czytalem) i jezeli jestem lowca smokow to oni sa moimi kumplami i moga mnie nauczyc np. zdobywania lusek smoka i spuszczanie krwi ale je jestem paladynem, czy oni mnie tego naucza ??
jak nie to kto tego uczy ?? co do statystyk: bron ob. 60 dworeczna mistrzostwo 60% we wladaniu bronia dwureczna zbroja: obrona przed bronia 80 obrona przed pociskami 80 przed smoczym ogniem 25 i chyba magi (niepamientam jaka tam jest ostatnia rzecz ![]() inaczej niespuszcze krwi ze smoka jezeli sie tego niewyucze? aha jezeli gram paladynem to mam sie uczyc czegos o magii itp. ??? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Polna Bestia
|
![]() Nie pamietam dokladne moze cie naucza ale naprawde nie pamietam. Ale nawet jak jestes lowca to ci lowcy nie sa dla ciebie tak przyjacielscy tylko ci ktorych znasz Rod Cipher i Gorn, jeszcze lubi cie Feros a reszta nie bardzo a szczegolnie nie Sylvio i Bullko. Najlepsza taktyka na smoki to
Magiem: - Jeśli masz runę strachu to puść ją na smoka , ten będzie uciekał (będzie to nawet zabawne) a ty w tym czasie mozesz pobawic sie tym czym chcesz) Palem: - Pobaw sie runami ewentualnie zwojami a jak smoczek bedzie zdychal to dobijaj z miecza Lowca: - atakuj atakuj atakuj mieczem, smok po kazdym uderzeniu zmienia mejsce lecz jesli nie jestes za szybki to stanie i zacznie w ciebie walic ogniem wiec najlepiej uderzaj w niego szybko, jescze w biegu, tak zeby ciagle zmieniakl miejsce
![]() |
![]() |
#8 | |
Krwiopijca
|
![]() Jak chodzi o ta krew smocza i luski to opisze ci droge dojscia do Gorna i tego goscia (nie pamietam) w zbroi z łusek pełzaczy.
Jestes w zamku idziesz po taranie,potem prosto az do rzeki,przepłyń ją .Skręc w prawo (jest tam kilka orków) idz tak aż do pagórza,idz nim w górę (spotkasz kilka smoczych jasczurów).zatrzymaj sie popatrz w prawo (stojac twarzą w gore pagórka)i powinienes zobaczy przy ognisku Gorna i i tego goscia ktory cie nauczy czego tam chcesz.(zatrzymaj sie gdy rzeka bedzie na równi z toba). |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Mjoker, The One and Only
|
![]() Hm... Np. jak gralam Magiem, to testowalam na Smokach [tych z GD] dwie dosc skuteczne metody:
[1] Kazdego udawalo sie spokojnie ubic z kuszy [Ciezka Kusza, chyba 85 obrazen] - zaznaczam, ze umiejetnosc strzelania z kuszy mialam na bazowe 10 %, tylko zrecznosc przekraczala nieco te wymagana przez bron. I jakos nie przeszkodzilo mi to nijak w katrupieniu Smokow w GD. Jednego ze Smoków [Feomathara] wykonczylam awet nie ceoujac - tzn. nie bylo heh... "autonamierzania", poniewaz jego ustawieniem sie wzgledem mnie uniemozliwialo to [skala go zaslaniala, wystawalo tylko skrzydlo], wiec strzelalam "na oslep" mniej wiecej w to skrzydlo i widac bylo, kiedy trafilam Smoka, a kiedy nie - az w koncu padl [tez zbyt dlugo to nie trwalo]. Stosowalam to rowniez grajac Lowca [tyle, ze tutaj dochodzily pewne umiejetnosci w poslugiwaniu sie kusza]. [2] Magia - Czar "Blyskawica" [Czwart Krag Magii] spisywal sie pieknie. Smoki w Irdorarth padly od "Swietego Pocisku". Dodatkowo oczywiscie testowalam z udanym skutkiem kombinacje: Czar "Strach" + jakas w miare dobra bron [zeby wieki nie trwalo ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
paladyn,lowca smoków,mag(taktyka na smoki) | Blodeman | Porady i triki | 27 | 14-12-04 14:11 |