|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam !! Tak jak w temacie. Wiem że głupie pytanie ale dawno niegralem w gothica i niewiem jak zainstalować mod Straż Miejska. Prosze o pomoc bardzo chce w niego zagrać, i aha... prosze mi wyjaśnić to bardzo dokładnie bo jak wspominałem wcześniej dawno nie grałem w gothica i wiele rzeczy pozapominałem. Z góry dziękuje za pomoc.
PS: Szukałem w opcij szukaj ale nic mi nieznalazło. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
slugabeliara
|
![]() Zły dział.
1. Ściągamy PlayerKita z naszego wspaniałego wortalu http://www.gothic.phx.pl/nk/download.php?id=004 | A tutaj do G1: http://www.gothic.phx.pl/gothic/down...md=click&id=18 2. Kopiujemy jego zawartość do odpowiednich folderów w katalogu Gothica (domyślnie C:/Program Files/JoWood/Gothic 2). Zawartość system do system, a work do work. 3. Odpalamy plik Gothic Starter.exe, możemy sobie zrobić skrót na pulpicie. 4. Wybieramy moda z listy. 5. i gramy. Straż miejska ma wbudowany instalator, ale walnę opis instalacji modów, które go nie mają. Przykład: Cytat:
http://www.gothic.phx.pl/gothic/infopage.php?id=12 - szczegółowy opis odpalania modów w g1
Ostatnio edytowane przez Macrentofeth : 21-11-09 o 14:09. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Chrząszcz
|
![]() Dziekuje bardzo za odpowiedz właśnie ściągam PlayerKita i zaraz zaczynam instalować mod. Jeszcze raz wielkie dzięki.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
|
![]() Cytat:
Po drugie: Paczkę z modem wklejasz do: Gothic II\Data\modvdf a plik .INI moda do: Gothic\System i powinno działać. Jeżeli nie, to dalej coś źle robisz. A jeżeli chodzi o inne pliki z moda, np. nowe tekstury to wklejasz je do Gothic II\_Work\Data\Textures. |
||
RPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Krwiopijca
|
![]() mam gothic 2 a. a czy jest potrzebny noc kruka?
mam włanczam jest kilka moduw włanczam i wyskakuje cos co mam robic mam 3 mody jaktyl,starż miejska ,khorana prolog WondeR: Połączyłem te dwa posty i używajcie opcji Edytuj! Ostatnio edytowane przez Fraser : 19-03-10 o 15:37. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Kąsacz
|
![]() Cytat:
1. Używaj opcji edytuj. 2. Pisz do cholery po polsku. Bo nie chce się w ogóle czytać twoich wypocin. Nie można nawet tego nazwać pisownią. 3. Wybierasz w co chcesz grać.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Kąsacz
|
![]() A możesz nieco konkretniej? Bo jakichś błędów to jest tysiące, a nikt nie jest jasnowidzem.
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Gothic 3 Patch 1.73 a QP4 instalacja | Polik66 | Pomoc Techniczna [G3] | 2 | 16-11-10 22:41 |
Developing modów Gothic 3 | Babo | Dyskusja | 21 | 27-09-10 14:55 |
Instalacja Gothic II i Noc Kruka | Mithrandir_17 | Pomoc | 13 | 11-05-05 15:05 |