![]() |
#1 | |
|
![]() Mam nastepujący problem z Mordragiem:
Tym razem postanowiłem go pozbyć "na śmierć", aby dostać się do Obozy Bandytów. Już trochę się napakowałem, idę do niego, gadam i zaczyna się walka. Zaczynam go nawalać, a on w pewnym momencie ucieka do magów w stronę areny (podczas gonitwy robię save'a). Gonię go dołem i na wysokości jedynego domku Cienia dopadam go. Pokładam na ziemię, a potem łukiem zabijam (nie wiem dlaczego maczugą nie da się dobić :|). Idę do Thorusa, który mówi mi, że jestem matoł :P i schrzaniłem zadania - "trzeba bylo trzymać jezyk za zębami". Pomyślałem, że trzeba zabić świadków, a jedynym świadkiem śmierci był ów Cień. Zabijam więc kolesia, a Thorus nadal uważa, ze popusłem zadanie. Nie wiem co mam teraz robić?? Czy powiniem tylko pobić Mordraga i kazać mu uciekać, a może po tem jeszcze zabić Cienia. Czy jeszcze raz spróbować walki?? Jak ktoś może to proszę bardzo o pomoc!!! PS Mam 2 save'y w czasie gonitwy i po śmierci Mordraga |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
|
![]() postaraj sie go zabic zanim zdązy gdziekolwiek uciec albo najlepiej zaproponuj mu zeby cie zaprowadził do NO i po drodze jak nikogo nie bedzie - zabij
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
|
![]() Cytat:
I ja sie pytam jak to zrobić, bo jak nawalam w Mordraga to on zaczyna uciekać, ja go szybko doganiam i zabijam - tylko nie wiem czy mam tylko zabić, czy pobić i czy jak najszybciej, przy bramie, czy kawałek dalej też można |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() hmmm...pierwszy raz słyszę zeby mozna było wogle rozmawiac z tymi bandytami, z tego co wiem to ten cały obóz w kanionie troli to niedokonczony quest, żywe exp... troche to dziwne ale moze tak jest - nie bede sie sprzeczac. faktycznie, niedocztałem, obóz bandytów to prawie tak jak obóz "nowy", ale nie istotne...
wiesz cos więcej o tym obozie? czy dostaje sie jakies nowe questy? i slkąd o tym wiesz jesli mozna? ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Golem
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Trzeba sie rozglądać na forum :] - było juz parę razy mówione, ale co prawda rzadko i często ludzie wspominali ze zniecierpliwieniem, bo prawie nikt nie wie o tym wstąpieniu do obozów i ciągle sięktos pyta (jak np. ja
![]() A nowe questy są, jeśli nie w gildii, to w czasie dążenia do gildii Dzieki za odpowiedzi!!! |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Mordrag | neph | Pomoc | 6 | 27-12-08 00:13 |