![]() |
#1 | |
Czarny Goblin
|
![]() Ciekaw jestem co się dzieje z Xardasem. Jak wiadomo w wydarzeniach między G3 a G3:ZB wywyiązała się walka między Bezimiennym a Xardasem. Mag stracił przytomność, ale przeżył. Bezimienny przeszedł przez portal. Xardas gdzieś pewnie zamieszkał. Ale czy spotkamy go w A:aGT ???
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Polna Bestia
|
![]() Xardas to wyjątkowa postać i według mnie powinna pojawić się w Arcanii, bo niby jak bohater odkryje swoje przeznaczenie, jeśli nie będzie miał swojego przewodnika. A może tym razem będzie to Milten, albo inny mądry mag.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Black Swan
|
![]() Xardas walczył z Bezimiennym w prologu ZB. Skoro mamy być tym rybakiem, Xardas może być głównym wrogiem Bezimiennego. Jako ten rybak kmoglibyśmy zabić starego Bezimiennego na zlecenie Xardasa albo odwrotnie - zamordować nekromante na zlecenie Rhobara III. Lecz ponoć w Arcanii Rhobar III ma toczyć bój z Królem Wysp Południowych. Także to możliwe, ale oczywiscie to tylko moje domysły.
@up Mentorem może być Milten, ale raczej tylko w przypadku, jeśli będziemy grać jako stary Bezimienny.
Can you find me space inside your bleeding heart? Ostatnio edytowane przez Nederland : 24-07-09 o 18:28. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Berserker
|
![]() Wokół Xardasa namotano tyle spraw, że teraz wprowadzanie jego postaci postawiłoby wiele pytań albo zastrzeżeń, że coś nie gra. Sądzę że po prostu twórcy odpuszczą go sobie i o nim zapomną. A pojawi się zapewne jakiś inny mag z którym bedziemy walczyć lub współpracować.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Kąsacz
|
![]() Ogólnie ZB wprowadziło do historii gry kuriozalne "baboki". Myślę że powrót Xardasa był by już taki wymuszony... Wszystko co było tak skrzętnie budowane przez dwie pierwsze i trzecią część zostało sromotnie zrównane z ziemią przez ten potworny dodatek
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Jaszczur
|
![]() emmm... mi się wydaje że Xardas zginął walce przeciwko Bezimiennemu bo mi trudno uwierzyc w to ze Xardas zamiast zginąć stracił przytomnośc i pod koncem mag Samuel opowiada nam ze czastka Xardasa po jego śmierci przeszła do Bezia
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Polna Bestia
|
![]() Cytat:
Ogólnie, dobrze mówicie, że Xardas mógłby w grze tylko namieszać. Poza tym, czy nie byłoby to nudne, gdyby znowu zawitał do świata Gothic?
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Polna Bestia
|
![]() Cytat:
1) Pyrokar najprawdopodobniej został zamordowany przez orków którzy opanowali Khorinis (o podbiciu wyspy dowiadujemy się w Gothic III) 2) Nie jest on na tyle mądry lub potężny, aby być przewodnikiem wybrańca 3) Pyrokar + czarna magia = zbiór pusty. Na same imię Xardas reagował przecież jak byk na czerwoną barwę. 4) Kto powiedział że przewodnikiem nowego bezimiennego ma być koniecznie jakiś nekromanta?
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Xardas | damian252 | Pomoc | 35 | 03-04-07 09:29 |