![]() |
#951 | |
Krwiopijca
|
![]() Witam. Mam parę pytań dotyczących moda.
1) Zadanie Płytki dla Matteo kiedy się skończy? Oddałem płytki, sam mam pancerz od wilka, gadałem z Rupertem i dalej jest. 2) W sprawie miecza lub łuku z "Arabii" mam udać się na statek? Do wyboru będą obie rzeczy czy do wyboru. 3) Tajemnica stali - gadałem z Haradem i Wulfgarem. A u Germbranta nie ma opcji dialogowej(jest w Górnym mieście) 4) Rzeczy ze skrzyni- Cornelius nie chce pamiętnika mam taki wpis, Hanna kupiła szpadę a został mi w ekwipunku Pierścień Araxos i Paczka ziela. Problem polega na tym że resztę sprzedałem i nie wiem gdzie. Są jakieś kody na te przedmioty. A 2 rzecz to czemu Fernando nie chce pierścienia tak samo Jarvis paczki. Z góry wielkie dzięki za pomoc. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Zindoktrynowany
|
![]() 1. To błąd, zadanie jest ukończone ale dalej zalega w bieżacych zadaniach.
4. Wiesz, świat Velayi jest dość mały, wieć po prostu wszystkich obejdź i tyle.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
Krwiopijca
|
![]() Część wyjaśniona. Czekam dalej na 2 i 3 pytanie. A co do rzeczy Corneliusa to w sumie racja. Tylko lipa ja dla Lutero sprzedałem bo go zabiłem. A odnośnie zadania to ja nie pamiętam reszty rzeczy jak ktoś zna pełną listę z góry thx.
PS Ale czemu Jarvis nie chce dalej paczki z zielem. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Czarny Goblin
|
![]() 2. O ile dobrze pamiętam, to oba przedmioty są w ładowni na statku.
3. Nie wiem. Może jak się prześpisz do następnego dnia, to opcja dialogowa się pojawi? 4. Według solucji na themodders:
Spoiler
A przed dojściem do Jarvisa chyba rozmawiałem o tej paczce z jakimś innym najemnikiem. Przejdź się po ludziach. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
Krwiopijca
|
![]() Już se poradziłem ze wszystkim dzięki. (z Jarvisem nie gadałem a zadanie zaliczyło heh) Mam nowy problem w misji zombie. Poszedłem se w dzień ich szukać i zabiłem wszystkie oprócz jednego. Szukałem w kanałach i przy Talbinie i nie znalazłem żadnego. Tam gdzie strażnik Martin był w G2NK zabiłem go. Jeśli ktoś wie gdzie jest jakiś schowany zombie to z góry thx.(może jest w kanałach)
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Kąsacz
|
![]() O ile pamiętam to Zombie były tylko w dzielnicy portowej. Szukaj w nocy zombie bo będą się przemieszczały i łatwiej będzie ci je znaleźć. Jak nawet wtedy nie znajdziesz go to idź popatrz koło statku ale tam raczej nie ma. Ale w nocy na pewno brakującego znajdziesz.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Chrząszcz
|
![]() Może mi ktoś powiedzieć skąd wziąć te 5 bryłek rudy dla Harada? Od bardzo dawna nie grałem w Gothica 2 i jedyna bryłka rudy, o której pamiętałem znajdowała w przystani, niedaleko okrętu.
![]() |
![]() |
![]() |
#960 | |
Chrząszcz
|
![]() Ok, dzięki. A teraz mam następne pytanie, otóż staram się wykonać misję Odszczepieńcy, ale w tej jaskini z Oriciem nie mogę sobie za nic poradzić, oni rozwalają mnie jednym "strzałem". Podejrzewam, że za wcześnie się tam wybrałem (jestem w drugim rozdziale). Tych strażników, którzy stali na drodze pokonałem, strzelając do nich z Ka.R.A.B.I.N'u, a następnie uciekając (tak w kółko).
1.Możecie mi doradzić w co warto zainwestować następne punkty nauki? 2.Czy można gdzieś znaleźć lepszą broń lub zbroje? 3.Skąd wziąć więcej saletry? Kupiłem od Constantina, Ignaza oraz Sagitty i nie wiem, gdzie mogę ją jeszcze zdobyć. Odnośnie punktu 1-wszego link z aktualnymi statystykami: http://i54.tinypic.com/4j2gb6.jpg
Mam najlepszy nick ze wszystkich ![]() Ostatnio edytowane przez Noob : 16-08-11 o 13:14. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|