Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic II: Noc Kruka > Pomoc
Przeładuj stronę Gothic 2 NK na windows 7

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 23-09-11, 22:10   #1
Lackon
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2011
Posty: 3
Domyślnie Gothic 2 NK na windows 7

Witam.
Mam problem z uruchomieniem Gothica 2 NK na windows 7. Kiedy klikam na ikonę wyskakuje loader couldn't initialize service. Mam program który ponoć ma zmieniać coś żeby działało (bo wcześniej nie dało się bo "nie masz uprawnień aby uruchomić plik" jak jestem adminem), ale nic z tego. Gothic 2 normalny mi działa normalnie. Pomocy!
RPG
Lackon jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-09-11, 22:34   #2
Irsil
Czarny Goblin
 
Irsil awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2010
Skąd: Ansen
Posty: 142
Domyślnie

A reinstall był?
Taka rada, podczas instalacji nic nie rób na kompie (nie twierdzę, że robiłeś przedtem). 50% moich problemów tego typu, to robienie 1000 innych rzeczy podczas instalacji gry.
__________________
PERPETUUM BELIAR !!!
RPG
Irsil jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-09-11, 08:43   #3
Lackon
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2011
Posty: 3
Domyślnie

Było chyba z 15 reinstalli i nic. Może to ma znaczenie że mam windows 7 trial.
Poza tym sysytem czyta plik gothic2.exe jeko trojana, ale tylko nk bo na zwykłym jest wszystko dobrze. Ale ja chcę mosować a do g2mdk trzeba mieć nk, a bez włączonej gry nic nie zrobię (nie sprawdzę jak mi to wyszło)
RPG
Lackon jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-09-11, 19:28   #4
Irsil
Czarny Goblin
 
Irsil awatar
 
Zarejestrowany: listopad 2010
Skąd: Ansen
Posty: 142
Domyślnie

Oryginał?
Coraz bardziej zaczyna mi się wydawać, że powinieneś to wrzucić pod pomoc techniczną, ale mniejsza.
Jeśli czyta jako trojana, to albo masz nielegalną wersję z niepewnego źródła, albo szwankuje antywirus (takie 2 najpewniejsze), więc które z nich?
__________________
PERPETUUM BELIAR !!!
RPG
Irsil jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-09-11, 21:47   #5
Lackon
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: wrzesień 2011
Posty: 3
Domyślnie

Mam płyte z cd-action z 2007r. więc raczej szwankuje mi antivirus (avast).
Dobra wezmę sobie windows xp i odpuszczę sobie assassin's creed i Call of duty 4 MW na rzecz modowania gothica. Wielkie dzięki
RPG
Lackon jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 13-10-11, 19:00   #6
Beziii
Krwiopijca
 
Beziii awatar
 
Zarejestrowany: maj 2011
Posty: 52
Domyślnie

to morze wzieles podczas pierwszego wlaczanie gry by otwierac w srodowisku izolowanym przez avas bo tesz mam windows 7 i akurat antywirus avast
(sorry nie doczytalem otym bledzie;[
RPG
Beziii jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Windows 7 i gothic... bossno1 Pomoc 1 21-02-11 07:10
Windows 7 x64 Gothic I, II&NK mix091 Pomoc techniczna 1 23-10-10 22:05
Gothic 3 vs. Windows 7 Lee 90 Pomoc Techniczna [G3] 10 28-09-10 11:22
Gothic na Windows 7 Alastor Pomoc 3 24-07-10 11:48
Gothic 1 i windows 7 Kubba95 Pomoc 7 23-03-10 18:02


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.