Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic 3 > Pomoc
Przeładuj stronę Diego

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 17-06-17, 13:07   #1
BartekSina
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2017
Posty: 20
Thumbs up Diego

Witam..dobrze ze do dziś są dyskusje na temat tak wspaniałej gry..Ale do rzeczy..otóż bylem w Bradze..I poszedłem z Diego na polowanie..po polowaniu odeslalem go spowrotem do Bragi. .o ile dobrze pamiętam...cóż problem polega na tym ze wróciłem do Bragi A diega tam nie ma..macie jakąś myśl gdzie on może być?raczej chyba niedalby sie zabić?nie mam pojęcia A z tego co kojarzę to nie prosiłem go żeby mi towarzyszył do Mora Sul..dodam tyle iż nie mam innego zapisu A od Nowa grać nie będę ponieważ daleko zaszedlem..proszę o jakieś rozwiązanie..
RPG
BartekSina jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 17-06-17, 13:18   #2
 Ancoron
Ma admina
 
Ancoron awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2016
Posty: 7 447
Domyślnie

1. Diego jest zupełnie zbyteczny. Jego dalszy udział to jedynie gadka pod Mora Sul i nieco expa
2. Zapewne walczy gdzieś w ruinach obok Bragi (pomiędzy miastem, a rejonem gdzie były zębacze) z szakalem. Poszukaj z włączonymi głośnikami wściekłego ujadania psowatych.
3. Ostateczność. Włącz kody i skorzystaj z komendy: goto Diego
RPG
Ancoron jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 17-06-17, 14:00   #3
BartekSina
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2017
Posty: 20
Domyślnie

Dziękuję bardzo za pomoc..spróbuję go tam poszukać Ale jak się nie znajdzie to trudno..
RPG
BartekSina jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 17-06-17, 14:27   #4
MARY$
Chrząszcz
 
MARY$ awatar
 
Zarejestrowany: luty 2009
Posty: 19
Thumbs up

Zgadzam się, najlepszy i najszybszy sposób to w konsoli wpisać "goto Diego" po tym będziesz widział gdzie jest i najwyżej jeżeli nie jesteś zwolennikiem kodów zrób load i pójdź w miejsce gdzie wcześniej komenda Cię przeniosła.
RPG
MARY$ jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 17-06-17, 14:32   #5
BartekSina
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2017
Posty: 20
Domyślnie

Tak zrobię..trochę się przerazilem.Ale mam nadzieję ze gdzies nie leży martwy..:
RPG
BartekSina jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 17-06-17, 16:23   #6
jumacz
Jaszczur
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Skąd: z nad Wisły
Posty: 266
Domyślnie

Cytat:
Napisał BartekSina Zobacz post
Tak zrobię..trochę się przerazilem.Ale mam nadzieję ze gdzies nie leży martwy..:
a ja mam nadzieję że wiesz jak się aktywuje kody. Jakby co to w pliku ge3.ini zamieniasz wiersz TestMode=false na TestMode=true
RPG
jumacz jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 17-06-17, 16:34   #7
BartekSina
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2017
Posty: 20
Domyślnie

Wiem wiem dzieki
RPG
BartekSina jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 17-06-17, 16:49   #8
 AdrianAssasyn
Jaszczur
 
AdrianAssasyn awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2014
Skąd: Polska, zachodniopomorskie
Posty: 204
Domyślnie

Wpisanie podczas gry szybko "Marvin" również działa. Tylko nie w taki sam sposób jak w GI i II ale podczas normalnego ekranu bez włączonych innych okien.
RPG
AdrianAssasyn jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 18-06-17, 11:16   #9
BartekSina
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: czerwiec 2017
Posty: 20
Smile

Sprawdziłem kodem gdzie jest Diego..zaczepił się o jakąś palme w drodze do Bragi..Ale jak tylko się tam telepnalem to od razu ruszył na przód hehe...
RPG
BartekSina jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Diego vs Lares :) Morang Dyskusja 39 08-11-12 09:24
Diego teju06 Pomoc 10 12-08-10 22:39
Diego where is he ? Ajron Pomoc 4 20-06-06 17:08
Diego Arek Szymczyk WIP 21 04-11-05 19:48
Diego Grom Pomoc 6 19-12-04 21:23


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.