Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę [NK] Problem z uruchomieniem

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 13-02-05, 12:11   #1
Norbi
Zbanowany
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Gdańsk
Posty: 53
Wyślij wiadomość przez AIM do Norbi
Domyślnie

Wtam jak mam uruchomić grę jak mi sie nie chce włączyć jak naciskam na ikonę gry gothic NK to mi sie pokazuje taki biały mały kwadracik na srodku ekranu co musze zrobić bo nie wiem wczoraj działało a dzis już nie ale wczoraj po zainstalowaniu ?? Pomóżcie z góry dzięki
RPG
Norbi jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 13-02-05, 13:01   #2
Norbi
Zbanowany
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Gdańsk
Posty: 53
Wyślij wiadomość przez AIM do Norbi
Unhappy

co mam zrobić żeby gra mi sie włączyła wciskam na ikone gry noc kruka i wyskakuje mały kwadracik wczoraj po instalowaniu działało ale dzis już nie co robić błagam o pomoc pewnie był już taki temat ale nie moge znalesć a jak jakis jest to co innego napise.Pomórzcie z góry dzięki !!
RPG
Norbi jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 13-02-05, 13:11   #3
Areczek
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: luty 2005
Posty: 11
Domyślnie

hej ja mam ten sam problem raz grałem normalnie poszłem na dwór wrociłem za 2godzinki pryszłem i juz sie neichciało wlączyc tylko ten maly kwadracik wyskakoje i pozatym nic sie neirobi niewiem od czego to zalezy moze od tego ze mi sie zepsol wiatrak na procesorku i daltego niewiem plisss pomozcie
RPG
Areczek jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 13-02-05, 13:47   #4
The One
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: styczeń 2005
Skąd: Pozen
Posty: 39
Wyślij wiadomość przez AIM do The One
Domyślnie

Mi też się coś takiego raz zdarzyło. Zresetowałem kompa i gierka się włączała, ale wyskakiwała do wina kiedy filmiki zaczynały się odtwarzać. Skopiowałem sobie katalogi (na wszelki wypadek oba) z save'ami i przeinstalowałem całego Gothica. Od tego czasu działa normalnie
__________________
Nie zauważony
Tylko cień i nic więcej
Prze w smutku przed siebie
Nie baczy na nic bo nic stracić nie może
Nie ma nikogo kto by za nim płakał
Mknie
Byle przed siebie
Byle do końca


God bless CDP, Piranha Bytes and JoWooD!!!
RPG
The One jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 13-02-05, 15:31   #5
Areczek
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: luty 2005
Posty: 11
Domyślnie

ja instalowalem calego gothica2 z NK chyabz 5 razy i nadal ten bialy kwadrecik ale podejzewam ze umnei to jest wina tego zepsutego wiatraczka na procku . OBY ....
RPG
Areczek jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 13-02-05, 16:21   #6
Norbi
Zbanowany
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Gdańsk
Posty: 53
Wyślij wiadomość przez AIM do Norbi
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Areczek@Feb 13 2005, 02:31 PM
ja instalowalem calego gothica2 z NK chyabz 5 razy i nadal ten bialy kwadrecik ale podejzewam ze umnei to jest wina tego zepsutego wiatraczka na procku . OBY ....
151928
Sam nie wiem spróbuje jeszcze raz zainstalowac moze pójdzie
RPG
Norbi jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 13-02-05, 17:38   #7
Anya
Demon
 
Zarejestrowany: luty 2004
Posty: 588
Domyślnie

Hm...aby rozwiązać ten problem musze wykroczyć trochę poza regulamin, ponieważ u mnie też tak było... [Run GothicNK i na środku ekranu, biały maluteńki kwadracik] Otóż, pierwsze co mi przyszło na myśl to crack... [Wnioski wyciągnij sam] [Wszystko chodzi bez zarzutu] [Zamykam Topic]
__________________
:: FISH SPAM WILL RESULT IN A BAN ::
RPG
Anya jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 13-02-05, 22:11   #8
Areczek
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: luty 2005
Posty: 11
Domyślnie

ja mam to samo niewiem co zrobic umnei to chyab tego ze wiatraczek jest zepsuty na procku al enieiwem zoabcze w tmy tyogodniu , moze cos z ram ale somsiad ma tyle smao ram co ja i mu chodzi a grmay ztej samej plyty
RPG
Areczek jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 14-02-05, 01:10   #9
Anya
Demon
 
Zarejestrowany: luty 2004
Posty: 588
Domyślnie

[TU]
__________________
:: FISH SPAM WILL RESULT IN A BAN ::
RPG
Anya jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Problem z Uruchomieniem karolq Pomoc 3 10-10-07 22:18
Problem....z uruchomieniem Don Diego Pomoc techniczna 6 08-04-07 17:28
[G1] Problem z uruchomieniem. Areczek Pomoc techniczna 10 19-05-05 11:35
[G2] Problem z uruchomieniem Destro Pomoc techniczna 5 11-10-04 20:00
[G2] Problem z uruchomieniem gry. Babo Pomoc techniczna 4 18-09-04 10:45


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.