Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > ArcaniA: Gothic 4 > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę Upadek Setarrif nie działa

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 15-03-12, 20:40   #1
Louisxxx
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: luty 2012
Posty: 6
Domyślnie Upadek Setarrif nie działa

Mam taki problem. Instaluję grę, włączam, wybieram "nowa gra", następnie poziom trudności i kiedy mam już wybierać, czy chcę nową postać czy zaimportować z wersji podstawowej gra się wyłącza i wyskakuje komunikat "program przestał działać".

Ktoś może zna rowiązanie tego problemu?
Nie jestem jakimś mózgiem komputerowym, ludzkim językiem prosiłbym ewentualną pomoc:P
RPG
Louisxxx jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-03-12, 22:59   #2
Master of Gorzała
Lewacki głos na Twoim forum
 
Master of Gorzała awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: Żabka/ABC/Biedronka - stoisko z alkoholem
Posty: 2 843
Domyślnie

A próbowałeś bez importu save'ow?
__________________

Podziemie - Mroczny Paladyn
Sent ver 0.73 official beta
Gorzelnik Podziemia
Komendant Orgath
RPG
Master of Gorzała jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-03-12, 23:43   #3
Louisxxx
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: luty 2012
Posty: 6
Domyślnie

Jest taki problem, że nic nie zdąrzę wybrac i gra się wyłącza:P
RPG
Louisxxx jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-03-12, 19:29   #4
Master of Gorzała
Lewacki głos na Twoim forum
 
Master of Gorzała awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: Żabka/ABC/Biedronka - stoisko z alkoholem
Posty: 2 843
Domyślnie

Proponuje reinstalkę, jeżeli jej nie zrobiłeś.

Oryginał?
__________________

Podziemie - Mroczny Paladyn
Sent ver 0.73 official beta
Gorzelnik Podziemia
Komendant Orgath
RPG
Master of Gorzała jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-03-12, 22:49   #5
Louisxxx
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: luty 2012
Posty: 6
Domyślnie

No reinstall zrobiłem od razu, a potem jeszcze powtórzyłem raz, po reinstallu uruchomiłem ponownie komputer, posprzątałem kompa CCleaner'em, próbowałem z zainstalowaną podstawową wersją i bez, nic to wszystko nie dało:/

Tak, to jest oryginalna wersja kupiona w Empiku.

PS. Próbowałem też ściągniętą z internetu wersję i taki sam błąd się pojawia.
RPG
Louisxxx jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 17-03-12, 23:22   #6
Master of Gorzała
Lewacki głos na Twoim forum
 
Master of Gorzała awatar
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: Żabka/ABC/Biedronka - stoisko z alkoholem
Posty: 2 843
Domyślnie

http://www.cdprojekt.pl/support/arti...1/nowa_gra_ctd

Badum tss...
__________________

Podziemie - Mroczny Paladyn
Sent ver 0.73 official beta
Gorzelnik Podziemia
Komendant Orgath
RPG
Master of Gorzała jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-03-12, 19:50   #7
Louisxxx
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: luty 2012
Posty: 6
Domyślnie

Super, działa! Dziękuję za pomoc, proponuję zostawić ten temat, jakby inni miei ten sam problem. Co prawda nie mogę zaimportować save'ów z podstawki, ale grać mogę Dzięki jeszcze raz, pozdrawiam
RPG
Louisxxx jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 04-05-13, 18:25   #8
Ingsay
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2013
Posty: 2
Exclamation Problem

Mam tan sam problem a link u góry nie działa możesz mi wytłumaczyć jak naprawić ten błąd z Arcanią?
RPG
Ingsay jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 07-05-13, 18:22   #9
Waiktor
Czarny Goblin
 
Waiktor awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2010
Skąd: Vengard
Posty: 204
Domyślnie

Pozwól, że odświeżę nieco temat. Oto link, który powinien Ci pomóc.

http://stare.cdp.pl/support/game/330...padek_Setarrif

Możesz również wejść od razu:

http://stare.cdp.pl/support/article/...1/nowa_gra_ctd

Mam nadzieję, że pomogłem. Ostatnimi czasy CD Projekt świruje trochę ze stronkami internetowymi i nic dziwnego, że przenieśli pomoc techniczną na cdp.pl.
__________________

Święte Przymierze
Wielki Klasztor - Sługa Klasztorny


"Jeśli potrafisz o tym marzyć, to potrafisz także tego dokonać."


Walt Disney
RPG
Waiktor jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 08-05-13, 20:21   #10
Ingsay
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: maj 2013
Posty: 2
Domyślnie

Dzięki za pomoc gra ładnie śmiga
RPG
Ingsay jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 04-01-15, 16:56   #11
Maxiiiii
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: styczeń 2015
Posty: 1
Domyślnie

Witam wszystkich, jestem tu nowy i mam ten sam problem co koledzy wyżej, ale niestety linki raczej nie są aktualne, proszę o nowe instrukcje, pozdrawiam.
RPG
Maxiiiii jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 21-08-15, 16:01   #12
trzepiedywany
Chrząszcz
 
trzepiedywany awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2014
Posty: 12
Domyślnie

Dla tych, co również będą mieli ten problem i wejdą tu, żeby uzyskać pomoc, wyjaśnię, że chodzi o usunięcie zapisów gry z podstawowej wersji Arcanii. To powinno rozwiązać ten problem.
RPG
trzepiedywany jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Upadek Setarrif w Polsce! Neji ArcaniA: Upadek Setarrif 10 16-06-13 14:29
ArcaniA: Upadek Setarrif Platis ArcaniA: Upadek Setarrif 85 07-11-11 17:07
Setarrif DWX Pomoc 12 13-07-11 21:25
zbroje z Setarrif hebal Porady i triki 0 18-05-11 15:35
Upadek Dunger FanFick 2 11-09-06 10:50


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.