|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 | |
Zębacz
|
![]() no właśnie, gdybyś graczu naprawdę znalazł się w świecie gothic, to kim chciałbyś zostać? zwykłym obywatelem, urzędnikiem, wojownikiem, złodziejem, magiem, a może jeszcze kimś innym? tylko nie piszcie, że np łowcą smoków z dużym magicznym ostrzem na smoki i 300 siły, ani czegoś w stylu chciałbym być xardasem czy bezimieenym, bo nie o to chodzi, kim chielibyście być, gdyby ten świat istniał, a wy bylibyście jego częścią?
i napiszcie jeszcze, co was skłoniło do tej decyzji i jakie to ma minusy. Nie zapomnijcie uzasadnić swojego wyboru.
![]() |
![]() |
#3 | |
Zębacz
|
![]() hmm....mieć jakąs stałą prace, najlepszym przykładem jak juz mam kogoś wybrać to...chciałbym być kimś jak Harad.....ma kase..ma swój interes.....ma czeladników do pomocy....robota nawet nawet.....do Czerwonej Latarni nie daleko
![]() żyć nie umierać ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Kąsacz
|
![]() Hmmm..... zwykłym mysliwym.... wyuczyc sie łuku i troche umiejetnosci zdejmowanie skor/pazurow/klow itp...zyc w lesie od czasu do czasu sprzedac swoje towary napic sie/dobrze wypoczac z Nadja :wink: i poznac troche ludzi pogadac wykonac z 4-5 zadan dla wazniejszych ludzi w miescie by miec plecy
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zębacz
|
![]() Cytat:
NIE PORÓWNUJCIE SIĘ DO KONKRETNYCH POSTACI
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Facetem ze straży, który zajmuje się śledztwami rodem z książek Agathy Christie :P Teoretycznie niski stopień, ale w praktyce szerokie znajomości, sporo życzliwie nastawionych ludzi i znajomości w kręgu władzy :twisted:
![]() |
![]() |
#9 | |
Cieniostwór
|
![]() Ja chiałbym być jakimś urzędasem,miecz żonke,kolegów itp.Nie jakis wojak tylko papierkowa robota np.sędza lub gubernator.a gdyby była wojna np.z orkami to chciałbym założyc zbroje,pożegnać płaczącą żone i wspólnie z przyjaciólmi wyruszyc na front a potem bez ręki lub oka powrócic po 10 latach wojny i dożyc wnuków i.....i.....(chyba sie zagalopowałem :wink: )
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Czarny Goblin
|
![]() Zaje*** bogatym obywatelem na wysokim stanowisku np.sedzia ... a no i klient czerwonej latarni
![]()
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Gdybyś założył obóz... | patok | Dyskusja | 237 | 23-07-14 19:58 |