![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam, mam problem z naszą ukochaną grą zwaną GOTHIC!
G1 Nie uruchamiał się, popaczałem na yt pogrzebałem i jakoś tam działał tylko, że bezi chodził po powietrzu (tekstury się nie ładowały na kompie z nasa WHAT THE FUCK?!) Potem go odinstalowałem (mea culpa), a gdy miałem ochotę ponownie se zagrać to drugi raz już nie szło uruchomić ![]() G2 Jeszcze ciekawsza historia NIE URUCHAMIA SIĘ W OGÓLE robię wszystko co mi każą w poradnikach instaluję 100.000 programów modów pluginów patchów i nic nie pomaga, nie uruchomi się i tyle G2 NK To samo co w czystej 2 G3 O dziwo działa, a jak pobrałem patch'a to nawet mi się nie wyłączał w trakcie gry! G4:ArcaniA Najśmieszniejsza zabawa. Dostałem tą kolekcjonerską gierkę i od razu śmigłę instalation na moim Win7. DZIAŁA! Tylko jak pada deszcz to nic prócz białego screena i cieni postaci nie widać. Dobra kit... grę przeszedłem odinstalowałem (mea culpa me culpa me maxima culpa) i zacząłem bawić się nową zabawką LoL'em. Oczywiście lol się znudził więc postanowiłem zainstalować sobie wszystkie gothic'ki (oczywiście prócz 3 nie wyszło z żadnym ![]() I teraz takie What The Fuck jakim cudem? Najpierw G4 działał a po 8 miesiącach wyskakuje: Oj sorka ale Arcania postanowiła przestać działać Naduś ten pierwszy guziczek by zamknąć lub naduś ten drugi by zamknąć [Program ArcaniA przestał działać: Wyszukaj rozwiązanie w trybie online i zamknij Zamknij Program.] To była wersja DEMO? Nie wiem czy jest sens pisać parametry kompa bo ja nie chcę by mi działał dobrze. Ja chcę by mi DZIAŁAŁ. Zresztą jak już mówiłem mam kompa z nasa więc wątpię by to mój mały zawinił ![]() HELP ME PLS! |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Chrząszcz
|
![]() Taaa widziałem w innym temacie jak ten link podsyłałeś, zrobiłem w nim wszystko i... i napisałem ten temat
![]() @ref Widzę, że bardzo kwapicie się do pomocy ![]() To może dam wam inną zagadkę (z G2) Włączam nie widać menu głównego tylko cienie postaci i wszystko w jednym kolorze. Pobieram fixa mającego to naprawić i wyświetla się Access Volation error (coś takiego) JEB ! Tera pytanie. Jak to naprawić? ![]() EDIT// Zaznaczyłem uruchom w 256 kolorach I się włączyło ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Madderin : 01-04-13 o 08:36. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |