|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#37 | |
Chrząszcz
|
![]() jak prubuje odpalic przez gortic starter mod to ok odpalam nowa gre z 5 razy ten sam blad i gothic jest taki jakby na kodach wcisnac F3 i jak odpalam tez czarny ekran a jak prubuje save wczytac to mi wychodzi prosze o speed odp
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Polna Bestia
|
![]() Witam!
Mam problem z zadaniem dotyczącym naprawienia pieca gnomów. Jak wiadomo Bezi jest za duży aby tam wejść. Przywódca gnomów Braaga(bodajże) mówi nam aby porozmawiać z innymi gnomami. Z innego tematu na forum wyczytałem, że trzeba przesunąć obraz koło Strażnika, więc tak robię, pokazuje się jakaś fioletowa chmura w znacznej części kopalni. Następnie podchodzę bliżej i nasz postać wypowiada klika słów zakończonych na "Otwórz się!" i tu pojawia się pytanie: Co mi się otworzyło? Bo ja już pojęcia zielonego nie mam jak z tym sobie poradzić ![]() Ostatnio edytowane przez 3DzEM3 : 03-05-09 o 15:28. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam, mam problem z odnalezieniem wejścia do wieży Xardasa..... Tak czytałem, ze chodzi o jakiś kamień w kanionie i dźwignię, ale nadal go nie znalazłem :| Wiem, że do wieży mogę dostać się za pomocą latania, ale wolę przejść moda bez cheatów. Jeśli można by prosić kogoś o screen z kamieniem do wejścia wieży i dźwignią bym był wdzięczny.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Jaszczur
|
![]() a ja mam prosbe jestem w 3 rozdziale i mam znależc zeby przejśc przez most ekwipunek jego towarzysz i tu pytanie jak dojsc do tego miejsca
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Polna Bestia
|
![]() Ja mam pytanie mam zabić jakiegoś maga i okazuję się że jest on orkiem zabijam go i nic.Co Zrobić???
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Chrząszcz
|
![]() Ja też mam problem z wejściem.Otóż znalazłem ten kamień.Nie,wchodzie do pomieszczenia biorę z niego wszystkie rzeczy.Czytam ten przepis na bimber ale żaden ale to żaden demon mi się nie pojawił!
Ale przechodziłem na kodach i w 2 rozdziale mam znaleść Xyzyna w miejscu gdzie go wcześniej spotkałem.Gdzie jest to miejsce bo ja żadnego Xyzyna nie spotkałem. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Jaszczur
|
![]() tak to jest gdy gra się na kodach schodzisz od wieży xardasa drabiną i tam go spotykasz
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Polna Bestia
|
![]() witam,
po "Straży Miejskiej" wziąłem się w końcu za "Zły Sen". I tu nasuwa sie moje pytanie odnosnie misji z pieprzonymi gnomami(albo jestem tak głupi i nie umiałem znaleźć odpowiedzi, albo jej po prostu nie ma). po znalezieniu kilofa, ide pod tą całą sciane, znajduje to miejsce "interakcji" ( ![]() ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
w jaki sposob "podejrzec" kod przedmiotu, ktory lezy na ziemi | Eurynomos_III | Pomoc | 4 | 06-12-08 01:02 |
Regulamin "Quiz Gothic" i "Coś smiesznego" | Donovan | Hyde Park | 1 | 17-03-06 14:30 |
Gra "Chrome" a serial "Kryminalni" | Bubby | Gry | 10 | 13-06-05 21:57 |