Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę [NK] POMOCY

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 11-02-05, 23:18   #1
marcysko
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: luty 2005
Posty: 1
Domyślnie

zaszalałem i kupiłem sobie NK orginała i coooo ?????
nie moge sobie poradzić bo za każdym razem jak instaluje i próbuje uruchomić to wybija mi brak płyty z grą włóż grę i naciśnij ok
próbowałem na dwóch cd-romach i nic jeden mam nagrywarke lite on a drugi dvd lg i na żadnym nie chodzi
zaraz mnie coś trafi
RPG
marcysko jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 13-02-05, 01:20   #2
Bubby
Golem
 
Bubby awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Kaczogród
Posty: 1 129
Domyślnie

Zobacz na innym komputerze. Jeśli będzie to samo to sprawa jasna. Jeśli jednak zadziała, to pozostaje jedynie zastanowić się co z twojim kompem jest nie tak.
__________________
siakaś sygnatura
RPG
Bubby jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 13-02-05, 02:31   #3
lisiarz
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: styczeń 2005
Posty: 9
Domyślnie

IG i Liteon sie gryzą niestety. Mam Liteona dvd i lg cd/rw i tylko liteon jest podłączony.
Jak nie widzi płyty, to spróbój odłączyć 1 napęd i upewnij się, że nie masz CdClona zainstalowanego
A tak wogóle to napisz do serwisu CdProjekt, w porównaniu z Cenegą odpisują konkretnie i na temat.
RPG
lisiarz jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 13-02-05, 13:51   #4
Diego1616
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: grudzień 2004
Skąd: Zewnętrzny pierścień.
Posty: 15
Domyślnie

A powiedz mi Gothic 2 masz pirata czy oryginał? Nie wiem czy w tym rzecz ale może NK gryzie się z piratem Gothic 2.
RPG
Diego1616 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 27-02-05, 14:49   #5
Lowca Poszukiwaczy
Kąsacz
 
Lowca Poszukiwaczy awatar
 
Zarejestrowany: maj 2004
Skąd: Kraków
Posty: 362
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Diego1616@13-02-2005, 13:51
A powiedz mi Gothic 2 masz pirata czy oryginał? Nie wiem czy w tym rzecz ale może NK gryzie się z piratem Gothic 2. 
151852
Nie gryzie się, przynajmniej u mnie.
__________________
RPG
Lowca Poszukiwaczy jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 27-02-05, 15:04   #6
hubertus0
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: listopad 2004
Skąd: Mazowsze
Posty: 18
Wyślij wiadomość przez AIM do hubertus0
Domyślnie

Odinstaluj Service Packa 2,może też być problem z napędami wirtualnymi
RPG
hubertus0 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 27-02-05, 16:55   #7
borutto
Czarny Goblin
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: z pięknego Olsztyna
Posty: 111
Wyślij wiadomość przez AIM do borutto
Domyślnie

Miałem taki sam problem z G2 i NK. Tutaj pomoże tylko crack(przynajmniej w moim wypadku)
__________________
"Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro?
Wykorzystaj ten dzień dzisiejszy. Obiema rękoma obejmij go. Przyjmij ochoczo, co niesie ze sobą: światło, powietrze i życie, jego uśmiech, płacz, i cały cud tego dnia. Wyjdź mu naprzeciw"



RPG
borutto jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 01-03-05, 20:14   #8
VAldar 2.4
Kąsacz
 
Zarejestrowany: lipiec 2004
Skąd: Gdańsk
Posty: 205
Wyślij wiadomość przez ICQ do VAldar 2.4 Wyślij wiadomość przez Skype™ do VAldar 2.4
Domyślnie

U mnie nie mógł znaleść płyty (CD3)od Gothic 2. Ale kiedy wpakowałem NK działał
__________________
(+[____]:: ) PSP Player
RPG
VAldar 2.4 jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
pomocy xxxardasss Pomoc techniczna 2 25-04-06 16:44
[NK] pomocy ! marlin Pomoc techniczna 4 05-02-05 23:14


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.