Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > ArcaniA: Gothic 4 > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę Lagi - pomocy

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 23-08-11, 18:54   #1
Buhaha
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2011
Posty: 4
Domyślnie Lagi - pomocy

Witam !!!

Zainstalowałem sobie Gothica 4 i wszystkie detale były na maxa i laguje ustawiłem wszystkie detale na niskie i też laguje .. A oto mój sprzęt ..

Stery Najnowsze stery pobrałem gdzieś tydzień temu z oficjalnej strony ..

AMD Phenom II x4 840 3.20 GHz
Ram 4 GB DDR3
Nvidia GeForce GT520 1 GB
Windows 7 64 bit


Pozdrawiam Buhaha.
RPG
Buhaha jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 23-08-11, 20:31   #2
Mendoza
Czarny Goblin
 
Mendoza awatar
 
Zarejestrowany: luty 2010
Skąd: Wulkaniczna Twierdza
Posty: 135
Domyślnie

A masz zainstalowanego Hotfixa? Bo ja na początku też miałem lagi a po zainstalowaniu Hotfixa było ok. Więc zainstaluj Hotfixa i zobacz czy pomoże.
__________________

RPG
Mendoza jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-08-11, 07:54   #3
Buhaha
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2011
Posty: 4
Domyślnie

Nic to nie dało ..
RPG
Buhaha jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-08-11, 10:08   #4
Mendoza
Czarny Goblin
 
Mendoza awatar
 
Zarejestrowany: luty 2010
Skąd: Wulkaniczna Twierdza
Posty: 135
Domyślnie

To już sam nie wiem, sprzęt masz dobry więc to nie może być jego wina to tylko pozostaje zapytać się ciebie czy ta gra to nie jest przypadkiem Pirat? Bo tylko to przychodzi mi do głowy.
__________________

RPG
Mendoza jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-08-11, 10:55   #5
Buhaha
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2011
Posty: 4
Domyślnie

Zapomniałem napisać że w opcjach karty mam listę gier jakie pójdą i w Gothicu piszę żeby wyłączyć opcje z twarzami czy coś takiego .. A na can you run it piszę że jak chce na maxa to za słaba karta graficzna i procesor ... Stery najnowsze pobrałem już 2 fixy i nic ..
RPG
Buhaha jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-08-11, 11:33   #6
Mendoza
Czarny Goblin
 
Mendoza awatar
 
Zarejestrowany: luty 2010
Skąd: Wulkaniczna Twierdza
Posty: 135
Domyślnie

Źle mnie zrozumiałeś chodziło mi o Hotfixa ale do Arcanii a nie do karty
__________________

RPG
Mendoza jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 24-08-11, 11:50   #7
Buhaha
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: sierpień 2011
Posty: 4
Domyślnie

Zainstalowałem stery do grafiki i później hofixa 2 i nic .. Uruchomiłem grę jako admin w trybie godności vista pack 1 .. Pobawiłem się z opcjach i gra idzie na low - medium na wyższych nie da rady ..
RPG
Buhaha jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Lagi od uruchomienia mashepo Pomoc 3 06-03-11 13:11
pomocy oollo Porady i triki 2 28-02-10 10:57
Pomocy!! JEMIOŁ Pomoc 3 02-06-07 21:28
Lagi w khorinis. fuker Pomoc techniczna 2 22-04-05 11:34
Pomocy! damian-yea Pomoc 3 21-02-05 14:40


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.