Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modding > The Returning
Przeładuj stronę Problem z tabela statystyk

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 03-10-16, 22:37   #1
B3leneus
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2016
Posty: 5
Domyślnie Problem z tabela statystyk

Witam mam pewien problem z motem The Returning gdy wciskam klawisz B i pojawia mi się okienko statystyk to wszystko jest nawalano na siebie tak ze nic nie widać ile się ma siły hp itd w samym Gothicu 2 nk jest normalnie
RPG
B3leneus jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 03-10-16, 22:57   #2
B3leneus
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2016
Posty: 5
Domyślnie

korzystam z rozdzielczości 1280X1024
RPG
B3leneus jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 04-10-16, 03:24   #3
B3leneus
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2016
Posty: 5
Domyślnie

można zamknąć temat problemem okazał się system pack
RPG
B3leneus jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 04-10-16, 13:10   #4
Rabittous
Syn boży
 
Rabittous awatar
 
Zarejestrowany: grudzień 2003
Skąd: Synagoga Syna Boga
Posty: 10 298
Domyślnie

Ciesze się, że mogłem pomoc
__________________
Gdy zaczniesz krzyczeć z przejęciem: Na pomoc!
Charon by odpiąć łódź wejdzie na pomost,
wielu z nas będzie w tym mieście jak co noc
szukać okazji, by być szybszym niż cięcie Atropos...
RPG
Rabittous jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 04-10-16, 18:46   #5
B3leneus
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2016
Posty: 5
Domyślnie

wiesz możesz powiedzieć jak na system paku zmienić wielkość tabeli statystyk i ekwipunku bo to jest ustawione jak bym grał na 800x600
RPG
B3leneus jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 04-10-16, 23:07   #6
B3leneus
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: październik 2016
Posty: 5
Domyślnie

Znalazłem rozwiązanie spowodowane w system packu z nachodzącymi się nazwami w tabeli statystyk i mała tabela ekwipunku
Szukamy w gothic\system pliku o nazwie systempack.ini
szukamy linijki ctrl+f
ScaleMenusX=800
ScaleMenusY=600
w moim przypadku tak było i zmieniamy na
ScaleMenusX=1024
ScaleMenusY=768
możecie ostawić własna rozdziałke mi ta w zupełności wystarczyła do naprawienia błędu i co najważniejsze nie przeszkadza

Ostatnio edytowane przez B3leneus : 04-10-16 o 23:35.
RPG
B3leneus jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Tabela EQ firemage Xardas Pomoc 2 28-02-16 11:58
Problem z progami do statystyk (G2NK) MaximumGame Pomoc 7 16-07-14 11:38
Mikstury +x do statystyk cyco Porady i triki 5 12-04-12 18:11
Zamiana statystyk BEZLITOSNY KOPACZ Pomoc 3 19-04-09 02:27
Zmiana statystyk taro Dyskusja 46 01-07-06 22:42


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.