![]() |
#38 | |
Czarny Goblin
|
![]() Czy jeśli wybiorę ścieżkę Beliara i będę chciał zniszczyć Reddock, to orkowe patrole (ten przy drodze i ten na farmie) przyjdą mi z pomocą? (To samo się tyczy innych obozów buntowników)
Powiem szczerze, że droga Beliara nigdy jeszcze nie grałem... |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
|
![]() Nikt ci z pomocą nie przyjdzie w praktyce teoretycznie da się wymusić ich pomoc ale jest to zbędne i czasochłonne.
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić. Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej. Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone. I was dreaming, about gold.
@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Chrząszcz
|
![]() Banda Ortegii została rozbita przed moim wejściem do Carpe Dun i znajdowała się tam jedna paczka z lampami a nie pięć .Tam ten obóz bandytów był na prawo od tego domku gdzie orkowie sobie siedzieli,bandyci byli przy ognisku za skała.Wiem jak tam dojść ponieważ trzy razy przechodziłem tą grę jak jeszcze do szkoły chodziłem teraz dopiero zaczynają się problemy a nie z głodnymi wilkami to z urkasem ,po wgraniu patcha nie będę musiał zaczynać gry od nowa ??
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||