![]() |
#1 | |
Golem
|
![]() Witajcie!
Ostatnio wyczytałem, na oficjalnym profilu serialu na facebook'u (Prison Break), że "Skazany na śmierć" wraca na ekrany ![]() Pierwsze informacje ze strony tvline.com: http://tvline.com/2015/08/06/prison-...official-2016/ Informacja na tvn12.pl: http://tvn12.pl/prison-break-skazany-na-smierc-powraca/ Ci, którzy na bieżąco oglądali serial, wiedzą, że na samym końcu, Michael umarł, a twórcy zamierzają przywrócić jego postać, jak i postacie uśmiercone we wcześniejszych odcinkach serialu - można o tym przeczytać w wyżej podanym linku. Jak myślicie? Czy sequel tego wspaniałego serialu opłaci się twórcom? Czy rzeczywiście, jak to mówią - "powrót brata Lincolna Burrowsa złożą się w logiczną całość. Podobnie jak pojawienie się innych bohaterów, których pożegnaliśmy w poprzednich sezonach." - faktycznie tak będzie? Jak myślicie, w jaki sposób twórcy serialu mogą wytłumaczyć ich śmierć? Czy kolejny sezon nie będzie tylko naciągnięciem zarobkowym? Zapraszam do dyskusji ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Kąsacz
|
![]() Ogólnie zauważyłem że największe stacje ożywiają swoje najlepsze seriale. Wiadomo kasa kasa kasa. To samo stało się z Archiwum X, niedługo miasteczko twin peaks znowu zagości na ekranach. Supernatural ponoć znowu ma wrócić. Ja tylko czekam aż polecą dalej z LOST stacja abc na tym zarabiała kokosy to był ich najlepszy serial. Skazany fajny ale najlepsze były sezon 1 i 2. Trójka za krótka przez strajk scenarzystów, a czwórki wcale już nie oglądałem.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Golem
|
![]() Cytat:
![]() Tak btw, dla tych co oglądali... nie macie wrażenia że serialowa "Firma" to takie jakby "Illuminati"? Nie sądzicie, że to może być serialowy ukryty przekaz? |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Berserker
|
![]() 99% tego typu seriali powinno kończyć się najwyżej na 2 sezonie. Potem to tylko dla fanów atrakcja. Zwykły widz nawet tego nie zechce oglądać.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Golem
|
![]() Cytat:
A właśnie gdy serial jest fajny i wciągający, to po tych dwóch sezonach, zazwyczaj widz też chce tej kontynuacji. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Kąsacz
|
![]() Takie The Walking Dead w stanach zbiera co odcinek średnio 15 mln widzów za sezon 5. To Jest sztandarowa produkcja stacji. Jeśli fanów jest tak dużo i jest jeszcze co opowiedzieć w serialu to jak najbardziej należy kręcić dalsze epizody. Dopiero jak oglądalnosc systematycznie spadnie to stacja zrozumie, ze formula juz sie wyczerpala.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Golem
|
![]() Jeżeli kogoś to obchodzi, premiera jest przełożona, ale w 99,9% odbędzie się w roku 2017. O dokładniejszym terminie nic mi nie wiadomo, natomiast mogę się podzielić kilkoma informacjami gdyby ktoś chciał podyskutować i mogę załączyć pierwszy polski zwiastun piątego sezonu.
https://www.youtube.com/watch?v=j04mNpnwWkY Na ekranach ponownie ujrzymy znane nam już postacie: Michael Scofield, Lincoln Burrows, T;Bag, Fernando Sucre, Sara Tancredi, Benjamin Miles Franklin. Z tego co widzę, pojawią się cztery nowe kluczowe osoby w obsadzie. Zachęcam do dyskusji i ponownego odświeżenia sobie serialu, tak jak ja to robię - przygotowując się na 5 sezon, pzdr. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Golem
|
![]() Co tam, oglądał ktoś? Dokładnie 2 dni temu odbyła się amerykańska premiera 4 odcinka 6-stego sezonu. Słyszałem że ma być 9 odcinków...
Myślałem że ten szósty sezon będzie strasznie naciąganym kiczem, ale póki co jestem mile zaskoczony. Każdy odcinek wciąga tak, że koniecznie chce się obejrzeć kolejny. Ogląda ktoś, podzieli się wrażeniami? |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Chrząszcz
|
![]() Nawet dobry, w końcu powrócili do stylu podobnego z pierwszego sezonu. No i akcja się toczy o wiele szybciej, serial nie traci na dynamice. Bardzo przyjemnie się ogląda. Historia też niczego sobie, fajnie pokazuje jak to wygląda w tamtych krajach tak btw.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Zbugowane zadania - "Ładunek" oraz "Niepewny płot" | Lemmy | Czas Zapłaty | 3 | 22-02-14 09:45 |
"Ułatwione przyjęcie do najemników", a "Zakazane pastwisko" | Seruk | Pomoc | 5 | 06-02-13 09:04 |
zadanie "dostawa Baltrama"/ "fałszywy posłaniec" | Xyux | Pomoc | 11 | 31-01-13 22:07 |
gdzie moge kupic zwoj "armia ciemnosci" i "Zmniejszenie" w 5 rozdziale? | mistrzu120 | Porady i triki | 1 | 28-05-10 22:19 |
Regulamin "Quiz Gothic" i "Coś smiesznego" | Donovan | Hyde Park | 1 | 17-03-06 14:30 |