Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę [G2] Dzwięki w grze...

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 11-11-04, 09:34   #1
motonit
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: listopad 2004
Posty: 1
Domyślnie Dzwięki w II

Na początku zaznaczam że mam orginalną wersję GoticII. Doszedłem dość daleko i zaczęły pojawiać się porblemy z dzwiękiem a raczej z jego brakiem. Muzyka jest, dzwięk w opcjach też lecz podczas grania nie ma. Czasami udaje mi się za którymś z kolei razem uruchomić grę i wtedy się pojawia ale mam już dość kombinowania. Uruchamiałem u znajomego i jest ten sam problem. Czy ktoś ma podobne problemy i jak je rozwiązał??????

Pomóżcie!!!
RPG
motonit jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-11-04, 10:52   #2
Bati
Zbanowany
 
Zarejestrowany: październik 2004
Posty: 112
Domyślnie

kiedyś też miałem taki problem i jedyny sposób jaki mi pomógł to reinstalacja Gothica(jeśli szkoda ci bo doszedłeś daleko to ściągnij sobie save)
RPG
Bati jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-11-04, 14:23   #3
bartass
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: październik 2004
Skąd: Rohan
Posty: 31
Domyślnie

masz problemy z glosnikami masz zepsute albo za mocno ustawiles moc i dlatego tak masz!!!
__________________
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden by wszystkie odnależć, Jeden by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać w Krainie Mordor, gdzie zalęgły cienie.
RPG
bartass jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-11-04, 14:52   #4
Vincent
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: październik 2004
Posty: 68
Domyślnie

Cytat:
masz problemy z glosnikami masz zepsute albo za mocno ustawiles moc i dlatego tak masz!!!
Przecież napisał że u jego kolegi też tak sie dzieje. Może masz coś z kartądzwiękową albo ze sterownikam. Jak mnie się głos stracił to instalnąłem na nowo Gothica, a jak to nie pomoże to instal na nowo Windows... :roll:
__________________
+dead+
RPG
Vincent jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-11-04, 17:01   #5
Witcher
Zbanowany
 
Zarejestrowany: październik 2004
Skąd: Kaer Morhen
Posty: 63
Domyślnie

a dzieje Ci sie tak w innych gierach tes ?? bo jak tak to nowe stery do karty trza bedzie instalowac a jak nie to reinstalacja G2 tak jak tu juz wspomnial Arcymag Adanossa
RPG
Witcher jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-11-04, 19:37   #6
Cooler
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: lipiec 2004
Skąd: Z bloku
Posty: 64
Domyślnie

albo masz zepsutego G1 albo masz reinstalka gothica
__________________
LOgo mi nie dziala
RPG
Cooler jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 11-11-04, 23:33   #7
donar
Kąsacz
 
Zarejestrowany: październik 2004
Skąd: Morgrad
Posty: 186
Wyślij wiadomość przez AIM do donar
Domyślnie

Przeinstaluj sterowniki od karty dźwiękowej, lub je zaktualizuj! Zmien w gothicu parametry dźwieku popróbuj może wtedy bedzie działać!
__________________
Nekromanta
Przywołuję cienie nocy
Pod mym berłem drży magia ciemności
wojna mym zywiołem,
wojownicy bez dusz na me rozkazy.
Wolnośc to tylko wspomnienie
Bo prawdziwa siła leży w umysle.
Czy zagrasz w gre,
gdzie stawką jest śmierć?
Tylko po to, by odzyskać wolność?
RPG
donar jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 29-11-04, 15:22   #8
Wolf
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: listopad 2004
Posty: 18
Wyślij wiadomość przez Yahoo do Wolf
Domyślnie Re: Dzwięki w II

Miałem także taki problem u mnie z kolei pisało że brakuje pliku z bronią orka.Nie martw się u mnie ten błąd z biegiem czasu się usunął.
RPG
Wolf jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Błędy w grze!!! Anonymous Dyskusja 148 21-01-10 20:31
Błąd w grze [GI] Magic_Sajmon Pomoc techniczna 12 20-07-06 13:08
Combosy w grze Mr_Achilles Myrtana 1 13-01-06 13:01
[G1] Muzyka w grze. BLECHO Pomoc techniczna 5 12-02-05 18:57


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.