![]() |
#13 | |
Polna Bestia
|
![]() Już wiem. Niestety odwiedziłem ją dopiero po otrzymaniu tego klucza. Znalazłem tam tylko skrzynię z niezłym sprzętem, między innymi był tam właśnie Pożeracz Czaszek.
Spróbuję to sprawdzić przy następnym podejściu do tego dodatku, chyba, że jakiś nowy patch pozmienia pewne rzeczy, a na pewno z takiego skorzystam. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Krwiopijca
|
![]() Pożeraczy czaszek mam też chyba 5 czy 6. Jeden ze świątyni obok trelis, dwa z vengardu obok paladynów, a reszta ze skrzyń. Gniew Innosa mam również, ale słaby jest :P Mam też jakiś co zadaje tylko o 10 mniej obrażeń od pożeracza, ale nie pamiętam nazwy :P
Swoją drogą obczyszczam wszystkie napotkane skrzynie, a szczegółnie te trudne do otwarciai tak jak w g3 im więcej ich otwieram tym lepsze bronie się trafiają. Pożeracz czaszek to już praktycznie standard, o statnio nad komnatą Rhobara trafił mi się miecz demona (666xD) a obok jego strój i niewiele dalej tarcza (oczywiście Lee nigdzie nie ma :/). A co do skrzyni Oriontusa czy jak mu tam, to niestety tak jak inni poszedłem tam dopiero gdy zlecił mi misję i tam zdobyłem czwarty z moich pożeraczy czaszek :P :/ |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Polna Bestia
|
![]() Gniew Innosa słaby? No zacznijmy od tego że dodaje umiejętność Paladyn i jest błogosławony co już daje jakieś plusy. Noi pomijak fakt że dziwnym trafem zadaje nim większe obrażenia niż pożeraczem czaszek który według podanych statystyk zadaje prawie dwukrotnie większe obrażenia. Myślę, że ktoś błędnie dodał przypisy statystyk w broniach z dodatku.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Krwiopijca
|
![]() Ja drugi Pożeracz czaszek znalazłem w Vengardzie jak wchodzi się od strony Faring zaraz przy wejściu skręcamy w lewo mamy tam kilku NPC i mamy jakby szafkę na broń właśnie tam znalazłem Pożeracz Czaszek 2 x 280 dmg siekanka
![]() |
|
RPG![]() |
![]() |