Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Gothic > Pomoc
Przeładuj stronę Dziwna lokacja

Odpowiedz
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 06-09-08, 12:17   #1
catty915
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: kwiecień 2008
Skąd: (goto waypoint) TOT
Posty: 52
Unhappy Dziwna lokacja

Użyłem kodu goto vob w 4 rozdziale, trochę polatałem(F8) i.... zdarzyło się coś dziwnego! Pojawił się ekran ładowania(tło to na wpół rozmazana tekstura) i trafiłem do pustki(coś podobnego jak Opuszczona Kopalnia)! Prosze o pomoc, co to za miejsce?
RPG
catty915 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-09-08, 12:22   #2
Marcuos
Czarny Goblin
 
Marcuos awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Khorinis
Posty: 124
Domyślnie

Tam nic nie ma, prowadzi do nikąd, możesz smiało wczytać ponownie zapis. Ta kopalna nie wiem po co została zrobiona, może do Gothica 2, bo przecierz w 2 tamtędy można przejść z Khorinis do Górniczej Doliny.
__________________
"Otworzyliśmy portal do nieznanych krain, opuściliśmy ten świat na zawsze, co nas tam czeka? To już inna historia. Jedno jest pewne, wszystko będzie w porządku..."
RPG
Marcuos jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-09-08, 12:26   #3
catty915
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: kwiecień 2008
Skąd: (goto waypoint) TOT
Posty: 52
Exclamation

Cytat:
Napisał Marcuos Zobacz post
Tam nic nie ma, prowadzi do nikąd, możesz smiało wczytać ponownie zapis. Ta kopalna nie wiem po co została zrobiona, może do Gothica 2, bo przecierz w 2 tamtędy można przejść z Khorinis do Górniczej Doliny.
W GoldenModzie można wejść do kopalni!
RPG
catty915 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-09-08, 12:28   #4
catty915
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: kwiecień 2008
Skąd: (goto waypoint) TOT
Posty: 52
Unhappy

I poza tym to skąd wiedziałeś co to za miejsce?
Gdzie ono jest(latałem pod ziemią to nie wiem)?
RPG
catty915 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-09-08, 12:36   #5
Cycu12
 
Posty: n/a
Domyślnie

Raz z nudów wcisnołem K i kilka rundek woków GD i gdy śmigałem gdzieś koło koloseum orków pojawił mi się ekran wczytawania a na nim maska śniącego!!!!!! Gdy się prawie wczytało to się komp zresetował. Wie ktoś co to jest? Przytrafiło mi się to tylko raz...
RPG
 
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-09-08, 12:47   #6
Marcuos
Czarny Goblin
 
Marcuos awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Khorinis
Posty: 124
Domyślnie

w Modzie to ja tam moge sobie zrobić nawet sale tronową Rhobara II, albo wielką zbrojownie w której są same najlepsze bronie. Prawdopodobnie tam miało coś być, ale twórcy Gothica postanowili nic nie dodawać, tam samo jak z In Extremo, miało być dodane, to nie dodali.
__________________
"Otworzyliśmy portal do nieznanych krain, opuściliśmy ten świat na zawsze, co nas tam czeka? To już inna historia. Jedno jest pewne, wszystko będzie w porządku..."
RPG
Marcuos jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-09-08, 12:51   #7
catty915
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: kwiecień 2008
Skąd: (goto waypoint) TOT
Posty: 52
Domyślnie

Ale przecież In Extremo jest w Gothic!
RPG
catty915 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-09-08, 13:24   #8
Marcuos
Czarny Goblin
 
Marcuos awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2007
Skąd: Khorinis
Posty: 124
Domyślnie

Jak ściągniesz sobie MT (Mroczne Tajemnice) to jest Ale ogólnie bez żadnego moda nie ma.
__________________
"Otworzyliśmy portal do nieznanych krain, opuściliśmy ten świat na zawsze, co nas tam czeka? To już inna historia. Jedno jest pewne, wszystko będzie w porządku..."
RPG
Marcuos jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 06-09-08, 15:16   #9
Jelonek
 
Posty: n/a
Domyślnie

Można przecież przyzwać ich na kodzie! Co do tej lokacji to zapewne jakiś niewykorzystany pomysł PB...
RPG
 
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 07-09-08, 11:56   #10
catty915
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: kwiecień 2008
Skąd: (goto waypoint) TOT
Posty: 52
Angry

Cytat:
Napisał Marcuos Zobacz post
Jak ściągniesz sobie MT (Mroczne Tajemnice) to jest Ale ogólnie bez żadnego moda nie ma.
U mnie w 2 rozdziale są bez żadnego moda!
EDIT: Już wiem, dlaczego tak jest... mam wersję spolszczoną z oryginalnej niemieckiej wersji gry....

Ostatnio edytowane przez catty915 : 18-01-09 o 01:06. Powód: dowiedziałem się, dlaczego u mnie IN Ex są bez moda
RPG
catty915 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-01-09, 01:03   #11
catty915
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: kwiecień 2008
Skąd: (goto waypoint) TOT
Posty: 52
Unhappy Co to ma być?!

Zauważyłem też, że identyczny ekran(na wpół rozmazana tekstura) pojawia się, jeśli wejdziesz do magazynu uchodźców w Gothic Wielka Wojna....
RPG
catty915 jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 18-01-09, 17:31   #12
Aqualius
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: listopad 2008
Posty: 30
Domyślnie

W tym miejscu PB chcieli zrobić lokacje która miała brać udział w fabule, ale się rozmyślili. Co do wiadomości niektórych to PB robiąc to nie wiedzieli jeszcze że G2 będzie istniało więc nie może tu być żadnej zbieżności między tymi dwoma częściami
RPG
Aqualius jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Dziwna grota kupol Pomoc 7 23-07-06 14:17


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.