|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#733 | |
Polna Bestia
|
![]() Szkoda ;c
<10znk>
'Wiedza nie ma wpływu na istnienie. Nie wiedziałem, że istniejesz, póki nie wpadłeś tu i nie przerwałeś mi drzemki. Nie oznacza to jednak, że wcześniej nie byłeś prawdziwy.' 'Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg, który nie ma nic do stracenia.' |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Polna Bestia
|
![]() Ale ja właśnie chciałam szukać bugów, a nie od razu grać xd
'Wiedza nie ma wpływu na istnienie. Nie wiedziałem, że istniejesz, póki nie wpadłeś tu i nie przerwałeś mi drzemki. Nie oznacza to jednak, że wcześniej nie byłeś prawdziwy.' 'Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg, który nie ma nic do stracenia.' |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Syn boży
|
![]() Uwazam, ze powinniscie dac Grittcie szanse. Ma moje blogoslawienstwo. Widac ze dziewczyna ma zapal
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Polna Bestia
|
![]() Hehe, dzięki xd
'Wiedza nie ma wpływu na istnienie. Nie wiedziałem, że istniejesz, póki nie wpadłeś tu i nie przerwałeś mi drzemki. Nie oznacza to jednak, że wcześniej nie byłeś prawdziwy.' 'Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg, który nie ma nic do stracenia.' Ostatnio edytowane przez Gritta : 16-02-14 o 19:27. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Jaszczur
|
![]() Witam, aktualnie zakończyliśmy wewnętrzne testy, wprowadziliśmy wszystkie niezbędne poprawki, dodaliśmy jeszcze parę nowych rzeczy do gry i tym samym powstała wersja beta
![]() Poszukujemy 10-15 testerów, od których oczekujemy: 1. Dużej ilości wolnego czasu na testowanie przez najbliższe 3-4 tygodnie 2. Bardzo dobrej znajomości sagi Gothic i języka polskiego. 3. Dobrej znajomości gier komputerowych w ogólności. 4. Uważnego i dokładnego sprawdzania. Jeśli uważasz że spełniasz te kryteria napisz dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać na testera. Proszę także o informację, którą ścieżkę chciałbyś/chciałbyś testować (do wyboru są paladyn, mag wody i najemnik orków). Zgłaszać można się poprzez prywatną wiadomość na forum lub mailowo na adres: dubbingzw@gmail.com (w przypadku zgłoszeń na maila proszę o podanie swojego nicka z forum dla łatwiejszej identyfikacji) Zastrzegamy sobie odpowiedzieć na wybrane zgłoszenia. Zainteresowanych poinformujemy o wyborze maksymalnie w ciągu tygodnia. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Polna Bestia
|
![]() Cieszę się, iż zbliżacie się już do samego końca. Mam nadzieję, że testy pójdą sprawnie.
![]() Pozdrawiam, Gritta.
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Polna Bestia
|
![]() No co ty! xd
Już wczoraj się zgłosiłam, ale wątpię żebym się dostała :c
'Wiedza nie ma wpływu na istnienie. Nie wiedziałem, że istniejesz, póki nie wpadłeś tu i nie przerwałeś mi drzemki. Nie oznacza to jednak, że wcześniej nie byłeś prawdziwy.' 'Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg, który nie ma nic do stracenia.' Ostatnio edytowane przez Gritta : 18-02-14 o 17:02. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Gwiezdne Wrota - kicz czy rozrywka? | Smutas | Fantastyka | 3 | 05-12-08 20:17 |
Wrota do ostatniego smoka | Candy | Pomoc | 15 | 08-08-07 20:25 |