![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Nie mogę otworzyć ostatnich wrót za Czarnym Magiem. Wziąłem od niego list, przeczytałem, wziąłem czarne oko (czy jak to tam) i...?? We wszystkich solucjach najważniejszy moment kulminacyjny opisany jest w 2 zdaniach - coś w stylu "Zabić Czarnego maga, zabrać to co ponim zostało, pójść rozwalić SO i żyli długo i szczęśliwie".
Podobno cos z Xardasem teraz, gdzie ten cieć się schował?? ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
|
![]() Czarny mag ma przy sobie zwój oraz klucz. Na zwoju napisane jest zaklęcie a klucz otwiera skrzynię znajdującą sie w ostatnim pokoju po prawej stronie kolumnady. W skrzyni spoczywa Oko mocy. Mając przy sobie klejnot oraz przeczytawszy zwój trzeba zbliżyć sie do wielkich wrót, przyklęknąć i wypowiedzieć zaklęcie. Wrota się otworzą ![]() |
|
RPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Kąsacz
|
![]() Ale chyba jeszcze trzeba mieć założone Oko Innosa. Inaczej nie otworzy się wrót. A żeby uklęknąć przed drzwiami należy nacisnąć LPM.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Krwiopijca
|
![]() Gdy już zdobędziesz Oko Mocy staniesz przed tymi wrotami i naciśniesz LPM wtedy bezi wypowie zaklęcie i wrota się otworzą.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zębacz
|
![]() Cytat:
Chyba nie wytrzymam. To musi być Oko Mocy, które znajduje się w jednej ze skrzyń w którymś z bocznych pomieszczeń.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Krwiopijca
|
![]() Żeby otworzyc tom brame musisz znalesc "Oko Mocy" nie "Oko Innosa", znajduje sie ono na prawo od bramy do smoka ma je hyba poszukiwacz ktorys z nich a jak nie to w skrzyni. Jak je znajdziesz to podejdz do bramy i kliknij LPM lub PPM i wypowie ci zaklencie sam.
![]() (Chyba prostre) |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Złote Wrota [G2NK] | Sentarion | Publikacje modderów | 830 | 12-04-16 13:14 |
Gwiezdne Wrota - kicz czy rozrywka? | Smutas | Fantastyka | 3 | 05-12-08 20:17 |
Jak rozwalic ostatniego smoka | arnoldzio | Pomoc | 14 | 28-08-07 13:26 |
od razu do ostatniego aktu | Kruk | Porady i triki | 9 | 12-06-04 21:41 |