![]() |
#25 | |
Chrząszcz
|
![]() To akurat że pobór staminy jest zależny od tego czy bijesz bronią 1h czy 2h to rozwiązanie logiczne lecz trochę uciążliwe jest na początku regeneracja tej wytrzymałości, która powinna być zróżnicowana pod względem tego co robimy (walczymy tracimy stamine i i nasz bohater "sapie" ze zmęczenia, a gdy nic nie robimy, normalnie chodzimy czy stoimy to regeneracja wytrzymałości jak dla mnie powinna być bardziej zauważalna )
Tizgar czytając różne tematy zauważyłem że dość często wspominasz o patchu 1.3. Czyli trwają nad nim prace? I mniej więcej kiedy można się spodziewać jego premiery? ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() Jak sobie usiądziesz to regen staminy jest naprawdę zadowalający :P
Prace trwają, wiesz ze nikt nikt ci nie powie kiedy premiera w tym wypadku tak samo :P
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić. Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej. Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone. I was dreaming, about gold.
@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zębacz
|
![]() Na theModders jest changelog z 1.3
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Chrząszcz
|
![]() Stamina rzecz straszna moim zdaniem tylko na początku naszej rozgrywki, później już nie ma się czego zbytnio czepiać ^^
Można prosić link do tego changelog patcha 1.3? Specjalnie przysiadłem przeszukując theModders i nie znalazłem albo coś przegapilem czy szukałem nie tam gdzie trzeba, był bym wdzięczny ![]() |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zębacz
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam, nie chce zakładać nowego tematu więc pisze tutaj.
Gram w Returninga, idę w w bronie dwuręczne, ogółem postać typowego mięśniaka. Mam 8lvl, strasznie trudno się gra przez wytrzymałość, już nawet nie mam czym jej przywracać.. Głupie pytanie ale czy jest możliwość usunięcia wytrzymałości z gry ? Mam nadzieje że w późniejszych etapach gry będzie lepiej, bo póki co.. dupa blada, nie mogę pokonać głupiego Regisa. Katorga jednym słowem.
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() Zle rozwijasz postać, jej nie można z poziomu gracza usunąć.
Zeby żyć ze stamina w zgodzie słabszy graczy musi zacząć od 1h i potem się przerzuci na 2h, lepszy grac może zacząć od 2h ale i tak większość zaczyna od 1h bo jest dużo wygodniej. A regis to regis w returnie kilka npc jest poza norma regis to jeden z nich, ja mając 20 lvl w r1, miecz 120dmg, 90 siły, 266hp, pancerz z płytek pełzaczy i 35% w 1h miałem problemy z nim.
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić. Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej. Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone. I was dreaming, about gold.
@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zębacz
|
![]() 2h będzie zabierała więcej staminy niż 1h. Jednak oba sposoby walki (1h/2h) będą zabierały jej mniej niż teraz.
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() Gdzie tu logika ?
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |