![]() |
#649 | |
Polna Bestia
|
![]() No i jak wam idzie praca? Dużo % jeszcze zostało? Nad czym teraz pracujecie?
Pozdrawiam ![]()
'Wiedza nie ma wpływu na istnienie. Nie wiedziałem, że istniejesz, póki nie wpadłeś tu i nie przerwałeś mi drzemki. Nie oznacza to jednak, że wcześniej nie byłeś prawdziwy.' 'Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg, który nie ma nic do stracenia.' |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#651 | |
Polna Bestia
|
![]() Zapomniałam zapytać : dużą rolę będą odgrywały w grze kobiety?
![]()
'Wiedza nie ma wpływu na istnienie. Nie wiedziałem, że istniejesz, póki nie wpadłeś tu i nie przerwałeś mi drzemki. Nie oznacza to jednak, że wcześniej nie byłeś prawdziwy.' 'Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg, który nie ma nic do stracenia.' |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 | |
Polna Bestia
|
![]() No to fajnie, bo w zwykłym zawsze mnie to nużyło, że jest tylko Thekla i Sagitta, no i parę innych, ale nic nie odgrywają szczególnego... Dodacie jeszcze jakiś nowy filmik?
![]()
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Jaszczur
|
![]() Kiedy Premiera???
![]() |
![]() |
![]() |
#657 | |
|
![]() 1) Prezentuje się to ciekawie i utwierdza mnie w przekonaniu ze warto czekać.
2) Może się czepiam ale czy coś jest nie tak, bo orkowie maja mega problem z wejściem na drabinę co ciekawe z zejściem nie maja żadnych problemów ( sam w sobie bajer fajny ) 3) Czy będzie ogłoszenie na temat naboru betatesterów ?
Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić. Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej. Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone. I was dreaming, about gold.
@Dark: No, nie chciałbym być tak "zajebisty" jak Domas, nawet gdyby mi za to płacili. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Jaszczur
|
![]() Kiedy. premiera. moda pytam ponownie
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Gwiezdne Wrota - kicz czy rozrywka? | Smutas | Fantastyka | 3 | 05-12-08 20:17 |
Wrota do ostatniego smoka | Candy | Pomoc | 15 | 08-08-07 20:25 |