![]() |
#29 | |
|
![]() Mam pewien problem z dodatkiem MT. Nie mam pojęcia w jakim dziale można by to opisać, więc napiszę w tym.
Otóż nie mogę wczytać zapisu gry. Po próbie wczytania zapisu wyświetla mi się następujący komunikat: ![]() Standardowo próbowałem reinstalacji, jednak nie przyniosło to żadnych efektów. Dlaczego tak się dziele i jak temu zaradzić? Mam system Windows Vista 32 bit SP1.
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Czarny Goblin
|
![]() weź daj właściwości pliku exe czy folderu już nie pamiętam i daj zgodność czy jakoś tak i zadziała nie będe już sie żalił i pisał bo miałem viste i podobny problem i były ostre zajścia z jednym usersem za co dostaliśmy bo oście więc nie będe pisał co to było ale rozwiązaniem problemu była właśnie zgodność czy jakoś tak jak znajde na forum to podeśle link do tamtego tematu pozdro
http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=28083 tu znajdziecie odp.co do problemu jest w poście Mark'a Ostatnio edytowane przez Al3xiusek : 11-05-10 o 16:07. Powód: już mam |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Czarny Goblin
|
![]() ej maciek ale nie wiem czy na w7 jest jak na xp bo kiedyś odpaliłem mt z ciekawości przez gothicmod'a.exe i wszystko było dobrze ale nie było tekstur paru np w obozie przed kopalnią nie było stolików klatki itp. ale jeśli gość chce na w7 grac to może przeżyje i z tym
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zębacz
|
![]() Ja na starszej wersji MT miałem taki dziwny błąd przy zapisywaniu gry : Zapisywałem grę a tu nagle wyskakuje jakis błąd gra znika. W błędzie można było END Task klinknąć . A gry już nie idzie zapisać... Nie uzywałem cheatow!
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zindoktrynowany
|
![]() Hevk mi czasem też tak się robiło, po prostu save razem ze slotem się pieprzył.Największy problem mieli Ci co tylko na jednym miejscu zapisywali grę.
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
mroczne tajemnice | kamilson23 | Pomoc | 12 | 24-02-09 21:55 |