Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Ogólnie o uniwersum > Pomoc techniczna
Przeładuj stronę [G2] Problem z kolorami.

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku Wygląd
Nieprzeczytane 16-06-04, 12:42   #1
AKO
Golem
 
AKO awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2004
Skąd: Z opuszczonego klasztoru
Posty: 508
Wyślij wiadomość przez AIM do AKO
Domyślnie [G2] Problem z kolorami.

witam wszystkich! mam problem z g2 . Otóż niektóre rzeczy (np. krew, zwierzęta,(w tym czarny trol), światło pochodni itd.) są białe. niewiem co z tym zrobić pomóżcie mi. Z góry dzięki PS:jest to mój pierwszy post
RPG
AKO jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 16-06-04, 13:36   #2
rainmaker
Demon
 
Zarejestrowany: listopad 2003
Skąd: " Where Angels do not dare to fly"
Posty: 614
Wyślij wiadomość przez AIM do rainmaker
Domyślnie

Moze w opcjach wylączyłeś specjalne efekty, sprobuj dać wszystko na maxa
__________________


GG: 5180150
RPG
rainmaker jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 16-06-04, 13:52   #3
TABU
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: maj 2004
Skąd: LADO
Posty: 49
Domyślnie

to pewnie cos w texturach sie popie........ło
__________________
GRAM I BĘDE GRAŁ ZAWSZE I WSZĘDZIE I TAK BĘDZIE
NIEWIEM NIC O CZYM MIAŁ BYM WIEDZIEĆ
RPG
TABU jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 16-06-04, 14:59   #4
AKO
Golem
 
AKO awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2004
Skąd: Z opuszczonego klasztoru
Posty: 508
Wyślij wiadomość przez AIM do AKO
Domyślnie

To nic nie daje
RPG
AKO jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 16-06-04, 15:04   #5
Beerban
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: styczeń 2004
Skąd: Opole City
Posty: 58
Domyślnie

Jeżeli nie jesteś mocno zaawansowany w gre to spróbuj odinstalować i jeszcze raz zainstaluj a i sprawdź w obcjach gry może tam coś masz wyłączone lub grafę na minimum
RPG
Beerban jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 16-06-04, 16:06   #6
AKO
Golem
 
AKO awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2004
Skąd: Z opuszczonego klasztoru
Posty: 508
Wyślij wiadomość przez AIM do AKO
Domyślnie

po pierwsze instalowałem ją już kilka razy i nic nie dalo a po drugie jestem już dość daleko a z grafą w ustawieniach jest wszystko ustawione na domyślne
RPG
AKO jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 16-06-04, 17:44   #7
FiBi
Chrząszcz
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Posty: 3
Domyślnie

To masz za słabą karte graficzną, sprawdzałeś wymagania, a swoja karte?
__________________
----------------------------------------------------------------
Hey come inside, while i'm stand here acting bold...
clear out cobwebs in my soul !!!
- - -
RPG
FiBi jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 21-06-04, 12:04   #8
Rhobar II
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: maj 2004
Skąd: Khorinis
Posty: 37
Domyślnie

Może masz czarno-biały monitor
__________________
Święte Przymierze

Nowicjusz Innosa
RPG
Rhobar II jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 21-06-04, 13:37   #9
Masater1
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: maj 2004
Skąd: Tajemnej części Khorinis
Posty: 94
Domyślnie

Monitor chyba ma zwykły Mnie też się tak działo na początku więc się wkurzyłem i skasowałem gre. Reinstalka systemu(przez wirusa), instalacja sterowników i wszystko chodzi jak należy, a najlepsze bo mój komp wymagan minimalnych nie spełnia. Tak więc wirusowi zawdzieczam Gothic2. Przeinstaluj Windows i zainstaluj DirectX 9.0. Powinno pomóc
RPG
Masater1 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 21-06-04, 13:55   #10
Masater1
Polna Bestia
 
Zarejestrowany: maj 2004
Skąd: Tajemnej części Khorinis
Posty: 94
Domyślnie

Sorry za dwa identyczne posty, ale coś mi IE nawala.
P.S. Źle. Gra lepiej chodzi jak masz Dx 8.1b
RPG
Masater1 jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 21-06-04, 16:04   #11
Mroczny Paladyn
Zbanowany
 
Zarejestrowany: kwiecień 2004
Skąd: Z Khorinis
Posty: 105
Domyślnie

lorzesz szal dziki
a oto kilka porad:
wirus usun go jakims antywirusem
reinstalka systemu
sproboj jeszcze raz zainstalowac morze teraz zapali dobrze
RPG
Mroczny Paladyn jest offline  
Góra
Nieprzeczytane 21-06-04, 16:28   #12
AKO
Golem
 
AKO awatar
 
Zarejestrowany: czerwiec 2004
Skąd: Z opuszczonego klasztoru
Posty: 508
Wyślij wiadomość przez AIM do AKO
Domyślnie

system reinstalowałem już kilka razy ( nie ze względu na Gothica) z Dx to nic niedaje ( instalowalem już kilka : 8.1 9.0 i jeszcze kilka innych) monitor mam normalny a gre instalowałem też kilka razy i nadal nic
RPG
AKO jest offline  
Góra
Zamknięty Temat


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.