![]() |
#1 | |
Chrząszcz
|
![]() Witam!, wgrałem Community Patch 1.75.14 i do tego Update_Pack_v1.04.10, wszystko ładnie śmiga, ale czasami w czasie gry po prostu w menu nie mogę zapisać gry, po prostu przycisk zapisu staję się niedostępny, nawet F5 nie pomaga, nie wiem w czym problem, gra jest oryginalna, czy tylko u mnie jest taki problem albo czy ktoś się spotkał z takim problemem ? jak tak to proszę o pomoc jak się z tym uporać
Pozdrawiam. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Jeden z wielu
|
![]() Z tego co mi wiadomo to opcja zapisu znika po użyciu kodu 'control' i przejęcia kontroli nad innym NPC
![]() Inny powód to niecałkowite zakończenie rozmowy czy jakiejkolwiek innej czynności (czytanie, smażenie mięsa itp.) w tym przypadku najczęściej pomaga zagadanie do pierwszego z brzegu NPCa, o ile jest to możliwe. Biorąc pod uwagę to, iż czasami łapie, to bez problemu można odrzucić spowodowanie tego przez brak folderu z save'ami. Jakieś konkrety kiedy ci się to robi? Po jakich czynnościach? Czy nie jesteś w stanie tego, ot tak, podać?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Chrząszcz
|
![]() Jak zapisać grę po użyciu komendy "control NPC"? Muszę jej użyć bo jeden z NPC mi się zablokował a jest częścią zadania. HELP
![]() F5 też nie działa. Da się to jakoś obejść? Opcja ze "spawn" nie działa bo nie mogę wtedy questu oddać. ![]() Ostatnio edytowane przez koczis : 28-06-18 o 15:29. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
GothicW8 nie chce sie zapisać, wcześniej się dało. | Kusy Sonix | Pomoc techniczna | 1 | 10-04-14 18:32 |
Nie mogę włączyć grę | Toniu | Pomoc Techniczna [G3] | 5 | 05-07-13 12:50 |
Nie mogę uruchomić gry win 7 | Lolvader | Pomoc | 4 | 21-11-12 10:28 |
Nie mogę naładować Oka Innosa, Nie mogę spać | kmisnik | Pomoc | 23 | 23-01-10 13:14 |
[G2] Nie mogę zainstalować gry. | Maris | Pomoc techniczna | 5 | 24-05-04 15:09 |