Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modyfikacje > Pomoc w ukończeniu modów
Przeładuj stronę Instalacja modów w Gothic 1 i Gothic 2 NK

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 19-03-10, 19:24   #13
Fraser
 
Posty: n/a
Domyślnie

Cytat:
Napisał mroczne Zobacz post
taki jowood/gothic2/system/gothicmod exe '''-game : straż miejska-ini
A co ja mam przez to rozumieć? Zrób screena i go tu prześlij i po sprawie! A jak nie wiesz jak się screeny robi to naciśnij Print Screen Sys Rq i wklej obrazek do Painta zapisz i uploaduj na jakiś hosting obrazków.
RPG
 
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 19-03-10, 22:46   #14
mroczne
Krwiopijca
 
mroczne awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2010
Posty: 29
Domyślnie

co nie rozumiem może troche lepiej przetłumaczysz jakie guziki naciskać
RPG
mroczne jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-03-10, 08:51   #15
Fraser
 
Posty: n/a
Domyślnie

Cytat:
Napisał mroczne Zobacz post
co nie rozumiem może troche lepiej przetłumaczysz jakie guziki naciskać
Na klawiaturze szukasz klawisza Print Screen Sys Rq i podczas kiedy pojawia się błąd naciskasz ten klawisz i obrazek kopiuje ci się do schowka. Gdy już podczas błędu naciśniesz ten klawisz otwierasz painta i wklejasz ten obrazek. Potem wpisujesz nazwę pliku oraz wybierasz rozszerzenie obrazka polecam np. JPG albo PNG. Po zapisaniu obrazek uploadujesz na jakiś hosting obrazków, w google znajdziesz ich wiele. Po wgraniu obrazka na jakiś hosting wklejasz obrazek w poście w tagach: [img]link do obrazka[/img]

Lepiej już Ci nie mogę wytłumaczyć.
RPG
 
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-03-10, 13:02   #16
mroczne
Krwiopijca
 
mroczne awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2010
Posty: 29
Domyślnie

dobra a jak to wstawic na forum

mam z tego obrazek a co to jest ten hosting obrazków gdzie to moge znalecs prosze podajcie link


Ostatnio edytowane przez mroczne : 20-03-10 o 16:10.
RPG
mroczne jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-03-10, 15:24   #17
Fraser
 
Posty: n/a
Domyślnie

Cytat:
Napisał mroczne Zobacz post
dobra a jak to wstawic na forum

mam z tego obrazek a co to jest ten hosting obrazków gdzie to moge znalecs prosze podajcie link
Cytat:
Napisał WonderiuS
Po wgraniu obrazka na jakiś hosting wklejasz obrazek w poście w tagach: [img]link do obrazka[/img]
Do czego to dochodzi że muszę siebie cytować?

W google poszukaj, jest wiele takich hostingów na które można wrzucić obrazek.
RPG
 
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-03-10, 15:48   #18
mroczne
Krwiopijca
 
mroczne awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2010
Posty: 29
Domyślnie

to link do obrazka http://img87.imageshack.us/content_r...ng&via=mupload
RPG
mroczne jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-03-10, 17:53   #19
Garrett
Kąsacz
 
Garrett awatar
 
Zarejestrowany: maj 2006
Skąd: Lublin
Posty: 394
Domyślnie

Zrób jeszcze screena zawartości folderu System. Bo mi się coś widzi, że masz usunięte pliki systemowe.
__________________
Cut me free, Bleed with me, Oh no
One by one, We will fall, down down
Pull the plug, End the pain, Run´n fight for life
Hold on tight, this ain´t my fight
RPG
Garrett jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-03-10, 18:13   #20
Fraser
 
Posty: n/a
Domyślnie

Czy ty pliki systemowe masz usunięte? No to się nie dziw że ci nic nie działa. Najlepiej przeinstaluj grę oraz odnowa zainstaluj te mody. Tylko tym razem nic nie majstruj a paczkę z modem przenieś do Gothic II\Data\Modvdf a plik .INI moda do Gothic II\System.
RPG
 
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-03-10, 18:59   #21
mroczne
Krwiopijca
 
mroczne awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2010
Posty: 29
Domyślnie

to link zdjęcia zawartości system http://img59.imageshack.us/content_r...ng&via=mupload
RPG
mroczne jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-03-10, 19:34   #22
Fraser
 
Posty: n/a
Domyślnie

Cytat:
Napisał mroczne Zobacz post
to link zdjęcia zawartości system http://img59.imageshack.us/content_r...ng&via=mupload
No to się nie dziw że ci nic nie działa. Przeinstaluj grę oraz zainstaluj od nowa mody.
RPG
 
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-03-10, 19:37   #23
mroczne
Krwiopijca
 
mroczne awatar
 
Zarejestrowany: marzec 2010
Posty: 29
Domyślnie

dobra zrobiłem i dalej to samo
RPG
mroczne jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 20-03-10, 19:54   #24
Garrett
Kąsacz
 
Garrett awatar
 
Zarejestrowany: maj 2006
Skąd: Lublin
Posty: 394
Domyślnie

Na pewno masz całą zawartość folderu system? Może jakiś mod lub playerkit ci usuwa wszystko wewnątrz folderu?
__________________
Cut me free, Bleed with me, Oh no
One by one, We will fall, down down
Pull the plug, End the pain, Run´n fight for life
Hold on tight, this ain´t my fight
RPG
Garrett jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Gothic 3 Patch 1.73 a QP4 instalacja Polik66 Pomoc Techniczna [G3] 2 16-11-10 21:41
Developing modów Gothic 3 Babo Dyskusja 21 27-09-10 13:55
Instalacja Gothic II i Noc Kruka Mithrandir_17 Pomoc 13 11-05-05 14:05


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.