Wróć   Forum Gothic - ArcaniA: Gothic 4 > Modyfikacje > Pomoc w ukończeniu modów
Przeładuj stronę Problem

Odpowiedz
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Nieprzeczytane 15-03-17, 13:34   #1
Vartex
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: marzec 2017
Skąd: Lidzbark Warmiński
Posty: 30
Domyślnie Problem

Chciałem sobie pograć w Edycję Rozszerzoną w Gothica I ale zawsze w połowie ładowania wyłącza się gra i jest Access Violation. Próbowałem wiele sposobów: Reinstall, jakieś fixy itp. Ale Gothic bez modyfikacji działa bez problemowo.
Mam nadzieje że macie jakieś sposoby, mam windows 7 64bit

Ostatnio edytowane przez Vartex : 15-03-17 o 14:04.
RPG
Vartex jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-03-17, 15:13   #2
 Ancoron
Bękart diabła
 
Ancoron awatar
 
Zarejestrowany: styczeń 2016
Skąd: I tak za daleko
Posty: 7 031
Domyślnie

Przede wszystkim sugeruję uruchomić w trybie zgodności z XP i jako administrator.
Jeśli to nie zadziała:
Otwieramy plik VDFS.CFG (główny katalog gry), na przykład zwykłym, Windowsowym notatnikiem. Jego poprawna treść powinna być zgodna z poniższym:
[VDFS]
DATA\*.vdf
DATA\*.mod
[END]
Jeśli i to nie zadziała, to czekaj na pomoc innych :/. Zakładam, że player kit jest?

Ostatnio edytowane przez Ancoron : 15-03-17 o 15:18.
RPG
Ancoron jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 15-03-17, 16:13   #3
Vartex
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: marzec 2017
Skąd: Lidzbark Warmiński
Posty: 30
Domyślnie

Cytat:
Napisał Epikur Zobacz post
Przede wszystkim sugeruję uruchomić w trybie zgodności z XP i jako administrator.
Jeśli to nie zadziała:
Otwieramy plik VDFS.CFG (główny katalog gry), na przykład zwykłym, Windowsowym notatnikiem. Jego poprawna treść powinna być zgodna z poniższym:
[VDFS]
DATA\*.vdf
DATA\*.mod
[END]
Jeśli i to nie zadziała, to czekaj na pomoc innych :/. Zakładam, że player kit jest?
Tak, jest ale nadal access violation
RPG
Vartex jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-03-17, 15:13   #4
Vartex
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: marzec 2017
Skąd: Lidzbark Warmiński
Posty: 30
Domyślnie

Ktoś pomoże
RPG
Vartex jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-03-17, 16:43   #5
najemnikrav
Golem
 
najemnikrav awatar
 
Zarejestrowany: lipiec 2010
Posty: 1 009
Domyślnie

pobierz moda z jakiegoś innego miejsca może jest uszkodzony albo coś może pomoże
RPG
najemnikrav jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-03-17, 17:17   #6
Vartex
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: marzec 2017
Skąd: Lidzbark Warmiński
Posty: 30
Domyślnie

Cytat:
Napisał najemnikrav Zobacz post
pobierz moda z jakiegoś innego miejsca może jest uszkodzony albo coś może pomoże
No właśnie pobieram z themodders i innych tego typu i nic
RPG
Vartex jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Nieprzeczytane 16-03-17, 18:18   #7
Vartex
Krwiopijca
 
Zarejestrowany: marzec 2017
Skąd: Lidzbark Warmiński
Posty: 30
Domyślnie

Cytat:
Napisał Gorn i wielki Zobacz post
To może zagraj se w innego moda. Np. Czas Zapłaty.
No właśnie mi wszystkie nie działają i właśnie w tym problem
Albo czasami działają ale gdy gram około do tam 3 rozdziału czy w Czas Zaplaty do tam sedna fabuły to zawiesza się i nic. Tak samo miałem z Mrocznymi Tajemnicami
RPG
Vartex jest offline  
Góra Odpisz z cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania
Nie Możesz wysyłać nowe wątki
Nie Możesz wysyłać odpowiedzi
Nie Możesz wysyłać załączniki
Nie Możesz edytować swoje posty

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.