![]() |
#1 | |
Skazaniec
|
![]() Ja, Kyroman, oraz izdeb1991, mój najbliższy współpracownik, zakładamy grupę moderską Vajhalla. Chcemy stworzyć dobrego, rozwiniętego moda do gry Gothic. Nie będzie on całkowicie zmieniał fabuły, ale doda do niej drugie możliwe zakończenie i dodatkowy obóz. Planujemy kilkadziesiąt nowych misji i rozwinięcie dialogów między postaciami tak, aby było kilka możliwości wybory, co wprowadzi do gry nastrój gier takich jak Syberia. Nie chodzi o to, że wszystko będzie tak, jak w Syberii, ale że wybranie takiej czy innej kwestii może pociągnąć za sobą pozytywne i negatywne skutki, warunkujące przebieg gry. Oczywiście chcemy dodać dużą dawkę humoru dla uprzyjemnienia rozrywki. Nie będzie to jednak humor w postaci np. twarzy znanych ludzi, takich jak przenajświętszy Chuck Norris, ale postaramy się ukierunkować go na bardziej subtelny tor i ograniczyć się do śmiesznych tekstów i (być może) ubiorów.
Do zrobienia dobrego modu nie wystarczą jednak dwie osoby. Mamy nadzieję, że wielu spośród zarejestrowanych użytkowników umieści niżej swoje posty, a my postaramy się z nim skontaktować. Prosimy także o inwencję w wymyślaniu swoich pomysłów i umieszczanie ich razem ze zgłoszeniem. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytat:
Cytat:
Szczerze mówiąc-Nie uda sie wam! |
|||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytat:
Więc zrobienie obozu do gothica nie jest trudne! Chyba że chcecie tak jak poziomki robić obóz programem do 3d. Wtedy to jest dopiero problem ![]() |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Skazaniec
|
![]() Cytat:
Z tego co wiem, sam planowałes w swoim modzie ''CAŁKOWICIE'' zmienic fabułe. My, jako nowopowstała grupa ''marzymy'' o takim modzie jak opisałem, a na razie zajmiemy sie czyms prostszym, np. modem dodającym zaledwie kilka npc i jakies dodatkowe misje. Jest nas czterech, z czego jeden zajmie sie scenariuszem oraz intrem i innymi filmikami. Na razie całz czas sie uczymy, a wasza grupa od razu zaczeła tworzyc nie wiadomo co. Pozdrawiam przy okazji pana Siekacza i licze na pomoc mi i moim kolegom. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytat:
|
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Skazaniec
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Skazaniec
|
![]() Cytat:
Cytat:
Vajhalla nowa, niezależna grupa modderów Gothica. Wejdź i się zaloguj!!Vajhalla.fora, obszerny dział o Vajhalli na http://www.gothicklanpl.fora.pl/ Fani Linkin Park łączcie sie- moje GG 1743468 ![]() ![]() |
|||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Skazaniec
|
![]() Bardzo przepraszam, ale wyraźnie było napisane:
Cytat:
Proszę się nie usprawiedliwiać głupimi wymówkami, bo wydaje mi się, że po prostu wstydzisz się, że najpierw chwaliłeś się swoimi umiejętnościami, a teraz twoja nie chce ci się już nic robić. |
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Krwiopijca
|
![]() Witam.
Mr Nekromanta zamiast marnować czas i energię na jałowe sprzeczki weźcie się w końcu za robienie tego moda ![]() Dobrze radzę bo wiem z doświadczenia, że takie polemiki do nieczego konstruktywnego nie prowadzą ![]() Best Regards - one of PoziomkaZ
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Skazaniec
|
![]() Drogi panie Shergarze!!!
Jeżeli pan ponagla nas (jako Vajhallę) do roboty, to może sam pan zechciałby nam pomóc przy robieniu moda. Każdą pomoc przyjmiemy i uszanujemy. A co do Mr Xardaska Nekr. to nie należy on do naszej grupy moderskiej tylko do konkurencyjnej - Bananas Studio zwanej potocznie "banańcami". Grupa ta miała dużo zapału, lecz szybko odechciało im się cokolwiek robić. Ich mod polegał jedynie na dodanie teksturki Tommy'ego z GTA Vice City oraz "przerobienie" zbroi (nie pamiętam jakiej) przez dodanie na niej napisu "Porąbana Kolonia". Ja bym w takim ubranku namiasto nie wyszedł. Dużo pomysłów zostało ściągnięte od nas, ponieważ pierwotnie (zanim jeszcze powstała Vajhalla) chcieliśmy do banańców dołączyć. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
|
![]() Człowieku? W ogóle, o czym ty mówisz? Po pierwsze shergar należy do jednaj z najlepszych polskich grup moderskich- "Poziomkaz", i nie powinieneś nawet mu wspominać mu o ofercie pracy! Wstyd! Po drugie: Mógłbyś nie wyciągać pochopnych wniosków przy okazji robiąc błędy rzeczowe oraz logiczne. Mylisz wyrażenia, to, co "dopiero zrobiliśmy" z "tym, co TYLKO zrobimy". I nie wiem, kto powiedział ci, że nazywamy się potocznie "banańcami" jak ty to powiedziałeś. To jest twój wymysł, a to podlega karze w polskim prawie, słyszałeś o tym? A tak na marginesie: dalsza nasza konwersacja nie ma celu, ponieważ twój intelekt jest niewystarczający by móc zrozumieć połowę, chociaż mojej kontemplacji. A i właśnie: skoro o tym mowa, to pokaz efekt swojej pracy, Np. pod postacią screena. Powiedzmy tego obozu który chcesz zrobić. Powiem tak :Grupa Twoja miała dużo zapału lecz szybko odechciało Wam się cokolwiek robić, w przeciwieństwie do Nas, którzy pracują pełna parą cały czas, bo jak byś nie wiedział (a pewnie nie wiesz) robienie moda nie jest łatwą rzeczą, i nie robi się go w kilka dni, taki Np. Diccuric powstawał 2 lata, a nie jak wy myślicie że 3-4 dni. Jeżeli macie taką wiedze na temat modowania to daleko nie zajdziecie .Żegnam.
P.S Kyroman, prószę uprzejmie o nie odpisywanie nieuprzejmych postów w związku z moja tezą. Z góry dziękuje ( chociaż wiem iż ty i tak tego nie zrozumiesz i dalej będziesz ciągnął te bezsensowną rozmowę nie prowadzącą do celu lecz kolejnego bzdurnego dialogu). |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|