![]() |
#2 | |
Zębacz
|
![]() Sheer'gar u pradawnych!!! Najpierw jednak musisz wybrac Droge Innosa, czyli wykonac wszystkie zadania dla pradawnych, oprocz tego dla goscia na B. Co ci karze wziac krew ognionoscy. Bedziesz musial powiedziec Eli'ne, ze kazal ci on zabic to zwierze, a dalej to sobie juz poradzisz...
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Czarny Goblin
|
![]() Cytat:
|
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Czarny Goblin
|
![]() Ognisty Strażnik (ten z początku zwiedzania Groty, Ognisty Kryształ ma przy sobie), Kryształ Bestii (znajduje się w małej kapliczce wokół, której kręci się pełno Rozpruwaczy), Kryształ Demona (znajduje się w warowni jaskiniowych Troli, także w kapliczce) i ostatni Kamienny Kryształ (pilnowany przez najpotężniejszą z bestii żyjących w Podziemnym Świecie, kryształ umieszczony jest na katafalku, jest tam też Dotyk Beliara, młot, którym możemy zabić Ognionoścę i Czara Życia, z której możemy zaczerpnąć wodę ze źródła życia – bonusy do statów).
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zębacz
|
![]() Cytat:
A wracając do tej bronii jednorecznej to pomyliło mi sie rzeczywiscie. Powyzej 89% nauczy cie Argorn czy jak mu tam, ten kowal u przemytników. A jak nie to nie kojarze innej osoby...
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zębacz
|
![]() Cytat:
![]() Trzeba po prostu uwolnić Krolla, który jest uwięziony w lochach w Starym Obozie. Klucz do tych lochów znajduje się w pomieszczeniu, w którym siedzi Bullit. Dalej myślę, że sobie poradzisz. ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Polna Bestia
|
![]() MAM PROBLEM ! Przed uruchimieniem moda mroczne tajemnice pokazuje mi sie takie okienko GothicStarter v1.13 mam start Gothic przyciskam go i mi nic nie robi tylko wyświetla jakiś napis w wolnym miejscu poniżej! i są te Parameters: nie wiem co ja mam zrobić czy coś musze wpisac w te prametry czy coś zanzanczyć! proszę o posty i wiem ze mój problem może wydawac sie głupi!
![]()
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Mroczne Tajemnice vs Diccuric | Myśliwy999 | Pomoc w ukończeniu modów | 32 | 18-11-10 14:58 |
Mroczne Tajemnice | Barus | Pomoc | 1 | 21-06-07 13:15 |