![]() |
#230 | |
Demon
|
![]() To na pewno nie MT. To jakiś krótki mod.
A z tym rozwalaniem kłódek to powinno być tak, że odpowiednim młotkiem przy odpowiedniej sile możemy to zrobić. Albo wymyślić coś w stylu kwasu wyżerającego system w środku zamka. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Chrząszcz
|
![]() Dokładnie to samo napisałem "opcja rozpieprzenia zamka bronia(oczywiści wymagające odpowiedniej siły i techniki uderzenia xD)" :P A co do kwasu to też dobry pomysł. Ogólnie przy czymś takim powinno być tak, że czasem uszkodzi się nie to co trzeba i z zamkiem nic nie będzie dało się zrobić.Wtedy byłaby to mniej "cziterska" opcja, działająca w miarę losowo.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Demon
|
![]() Nie wiem czy będą wytrychy w Arcanii, natomiast wiem, że będą w Risenie (ruch lewo-prawo).
Wrócę do tematu: mogliby zrobić możliwość oswojenia jakiegoś zwierzaka, którego wołalibyśmy, jakby był potrzebny. To byłaby nasza "tajna broń". |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Krwiopijca
|
![]() Jak wam się marzy taka interakcja z otoczeniem to zagrajcie w Red Faction, W TES jest naprawdę duży wybór broni siecznej, obuchowej, miotanej i umiejętności jej użycia już nie mówiąc o umiejętności obrony tarczą. Gothic niestety pod tym względem przewyższa TES w użyciu tylko i jedynie dwóch mieczy.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
|
![]() Broń miotana, oswojone zwierzęta, kwasy? Nie, to zdecydowanie kiepski pomysł. Boję się nawet zastanawiać, jak zostałoby to zrobione.
Z kolei interakcja z otoczeniem. W połączeniu z dobrze zrobionymi sztyletami do rzucania (oparte w dużym stopniu na strzelaniu z łuku z G3) otworzyłyby nowe możliwości dla zabójców, złodziei. Choć nie sądzę, byśmy tego doczekali. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Polna Bestia
|
![]() Wymyślanie takich rzeczy do gothica do pozbawienie go podobieństwa do pierwszych części!! Ja osobiście też bym był za żeby np. bezimienny nauczył się jak altair z assasin creed skakać jak małpa po chałupach! Fajny motyw prawda? ALE DO GOTHICA NIE PASUJE!!! Tak więc pozostawmy gothica takiemu jaki jest!
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
|
![]() Pomyślałem, że dobrze by było, gdyby twórcy zmienili sposób posługiwania się włóczniami. Bo gdy mieliśmy do dyspozycji topory dwuręczne, włócznie szły w odstawkę. Natomiast w dżungli bardzo bym widział posługiwanie się bronią kującą.
No i powinno się moim zdaniem wprowadzić trochę inne zasady walki dla niektórych mieczy jednoręcznych ze względu na rzeczywisty sposób posługiwania się nimi. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Wymyślmy nowe potwory do Arcanii | Smutas | ArcaniA: Gothic 4 | 653 | 03-11-11 19:39 |
Jakie będą nowe czary w Arcanii? | Smutas | ArcaniA: Gothic 4 | 112 | 26-09-10 11:42 |