![]() |
#110 | |
Polna Bestia
|
![]() Uważam, że dodanie nowych ras nie jest dobrym pomysłem, ponieważ nie pasuje to do klimatu Gothica. Już wyobrażam sobie elfy w lesie, albo krasnoludy w podziemiach. To by była porażka. Takie jest moje zdanie.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Czarny Goblin
|
![]() Poczytałem sobie ten temat i zauważyłem, że jest naprawdę sporo osób, dla których elfy w Gothicu to bardzo dobry i pożądany pomysł. A moim zdaniem oni poprostu nie pasują do serii.
(Teraz trochę nie na temat)Niestey, twórcy GWW postanowili wprowadzić Elfy do swojego modu. No coż, może jak zagram, to się przekonam do elfów w Gothicu. Ciekawe, czy ich mod wyjdzie przed Arcanią?
![]() |
![]() |
#117 | |
|
![]() Czyli sam z siebie.
A żeby nie robić offtopu... Po co dodawać jakiekolwiek nowe rasy? Owszem, inne cywilizacje zamieszkujące nieznane wsypy (jeśli takowe jednak się pojawią.), czy inne pierdoły. Ale elfy? Krasnoludy? Może jeszcze Smutasy? No bez jaj...
Ostatnio edytowane przez Giselher : 25-11-09 o 11:51. |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Chrząszcz
|
![]() Orkowie napewno mają być (tak słyszałem), jeśli chodzi o smoki to jeszcze nie jest pewne, ale chyba będą, a jaszczuroludzie... myśle, że ich nie będzie w
gothiu 4.
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Rasy | THRALL | Fantastyka | 213 | 10-08-12 19:20 |