![]() |
#1 | |
Polna Bestia
|
![]() Wpisujcie tu ciekawe, rzadko odwiedzane miejsca w G2, lub tez ciekawe skrooty, miejsca ukrycia pierścieni jaskinie i tym podobne, ja znam pare miejsc, ci ktorzy przeszli G2 pare razy pewnie je znaja ale przydadza sie poczatkujacym. A wiec:
Skrooty -na farmie Bengara idz za stodole potem zeslizgnij sie ze skaly i jestes pry chatce Bustera - w khorinis, w miejscu gdzie rozdają piwo mozna zeskoczyc na dach jednego z domow dzielnicy portowej (dom Edwina tego rzeźnika)i jestes w porcie - od jaskini saggitty mozna wejsc (chyba) na droge prowadzaca do piramid - skocz z mostu klasztornego do wody, i plyn a doplyniesz do drogi do piramid i slonecznego kregu (jest szybciej niz normalnie) Piercienie, Amulety - tuz na poczatku gry przy pirwszej jakini bandytow, musisz powspinac sie troche i dojdziesz do miejsa z jaszczurami(amulet +15 do życia , trafiłem tu bo jak bylem w dolince lestera to zainteresowaly mnie spadajace jaszczury) - pierscien +5 do sily latwo zdobyc na poczatku gry, bez walki idziesz po schodach ktore prowadza na farme akila ale zamiast isc na jego farme skrecasz w lewo i idziesz na skalke tam jest trup i pierscionek Jaskinie -Chyba kazdy zna jaskinie z jednym orkiem jest ona tuz przy miescie idziesz tak jakbys chcial dojsc do gospody czy akila i skrecasz w las (od razu prawie po wyjsciu brama) - Jaskinia za latarnia Jacka, jest tam chyba cieniostwor, albo szkielet cieniostwoor, - cmentarz tuz przy gospodzie Orlana (chyba kazdy go znalazl) czaja sie tam trzy zombiaki i nic tam nie ma oprocz dośwaidczenia ![]() To chyba te jedne z najmniej odwiedzanych jaskin (poza tym gdzies wyczytalem ze jest jaskinia w ktorej cos otwiera sie Łojem kretoszczura , jak mozna znalezc tom jaskinie i gdzie mozna zdobyc łoj kretoszczura, aha i jeszcze jedno pytanko ja w calej grze znalazlem tylko jeden szkielet cieniostwora (ale go nie zabilem ![]() ![]() I pamietajcie wpisujcie swoje malo znane miesjca to bedzie to zbior fajnych i ciekawych miejsc (gdzie mozna zdobyuc pierscienie bronie i takie tam)[/url][list] |
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Chrząszcz
|
![]() Cytat:
biegne, sobie biegne... a tu nagle za mną dwa troll'e ![]() na początku mnie zatkało - skąd tu za mną dwa troll'e ale jakoś ich wytłukłem... nio i ten kordelas, ale w sumie nic ciekawego
![]() |
![]() |
#7 | ||
Polna Bestia
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#8 | |||
Golem
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#9 | |
Chrząszcz
|
![]() Jak sie komuś nudzi to może sobie troche popływać i przeszukać wysepki na morzu.
![]() 8)
![]() |
![]() |
#11 | |
Polna Bestia
|
![]() Temat był czy znacie jakieś ciekawe miejsca w G2. Ostatnio odkryłem coś nowego o czym mało kto wie bo to jest raczej teren którego nikt nie odwiedza. Wiecie że jak sie idzie z Gospody Orlana na Farmę Akila to przechodzi sie mostem, kilka kroków przed tym mostem jest kamienny łuk, chcielibyście pozwiedzać sobie krajobraz z tego łuku? bardzo prosto jest na niego wejść, sposób:
Przy gospodzie Orlana jest taki mały, fajny cmentarzyk, (już to kiedyś pisałem więc wiecie o co chodzi) idziecie do tego miejsca i ustawiacie sie frontem do jaskini zombiaków, wtedy obracacie sie w prawo i idziecie prosto, idziecie idziecie i zobaczycie stary obóz myśliwych i kilka jaszczurów oraz jakinie z jedna skrzynia i jakimiś miksturami i rzeczami. dobra potem skrecacie na skały wspinacie i dochodzicie do łuku wspinacie sie i podziwiacie krajobraz z góry. Nawet fajne miejsce nic specjalnego nie ma ale zawsze jakaś nowość ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Chrząszcz
|
![]() To ja mam dobre miejsce. Za gospodarstwem Onara jest krypta z 3 grobami-dwie trumny po boku i jedna pośrodku. Koło obydwóch trumień po bokach są przełączniki, wciskasz dwa i trumna pośrodku sie otwiera no i schodzisz na dół. Ja tego nieprzeszłem bo jest strasznie, duuużo twardych szkieletów i kaszanka. Thats all
![]()
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Fajne filmiki o gothicku | Feo | Myrtana | 64 | 02-01-10 23:17 |