|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
![]() |
#97 | |
hivemind content aggregator
|
![]() Koncert In Extremo jest w II rozdziale. Aby go odblokować, powinieneś narazić się Bloodwynowi nie płacąc mu, pójść z Grimem w pułapkę, pobić go, po czym wybaczyć mu nikczemne zagranie i zostać jego przyjacielem. Gdy podejdziesz do niego w II rozdziale, sam powie ci o koncercie.
Jeszcze jedno: w filmiku na YouTube użyto oryginalnej wersji utworu In Extremo - Herr Mannelig. W grze występuje tylko jej mocno zubożona wersja, więc nie nastawiaj się zbyt optymistycznie do tego koncertu. Co do pozostałych pytań... 1. Nie dałbym sobie głowy uciąć, bo instalki już dawno powyrzucałem, ale to było chyba około 100MB + 50MB patch 1.01 (nie wiem, ile waży 1.03) 2. Mało. Powinno pójść w mniej niż pół godziny.
Kotołak || Najmniej lubiana osoba Podziemia || Uczeń ![]() Lunacy, a term meaning mental ilness, stemming from the prefix Luna. A term leftover from ancient times when the moon was thought to cause insanity and mental problems.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#98 | ||
Cieniostwór
|
![]() 171 MB
Cytat:
|
||
RPG![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Krwiopijca
|
![]() Mógłby mi ktoś podesłać save'a zaraz po zabiciu pełzaczy i królowej w Starej Kopalini, droga cienia i około 40 siły i 30% walki jednoręcznej. Zapisywałem i pokazał mi się błąd. Jeżeli ktoś chce mi przesłać to proszę o PM'kę a następnie podam adres e-mail.
|
|
RPG![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
Mroczne Tajemnice vs Diccuric | Myśliwy999 | Pomoc w ukończeniu modów | 32 | 18-11-10 14:58 |
Mroczne Tajemnice | Barus | Pomoc | 1 | 21-06-07 13:15 |